Volciuc Ionescu, Client Choice la Londra pe "energie si resurse naturale"

Ramona Volciuc-Ionescu, Partener Volciuc-Ionescu SCA, a castigat in exclusivitate premiul oferit de International Law Office (ILO), Client Choice Awards 2016 la categoria “Energie si resurse naturale – Romania”. Festivitatea de premiere a avut loc la Londra, pe data de 10 februarie.

Premiile Client Choice au fost lansate in anul 2005 si au rolul de a oferi recunoastere avocatilor parteneri din intreaga lume pentru excelenta serviciilor pe care le furnizeaza clientilor. La baza criteriilor de evaluare sta posibilitatea de a adauga valoare afacerilor clientilor, inclusiv calitatea consultantei juridice furnizata, gradul de intelegere a mecanismelor comerciale, comunicarea eficienta, promptitudinea, transparenta onorariilor si schimbul de experienta. Acest sondaj vizeaza in mod exclusiv avocatii corporate seniori, iar castigatorii din acest an au fost alesi din peste 2.500 de nominalizari.

Doamna Avocat Ramona Volciuc- Ionescu a declarat: “Sunt incantata ca am castigat premiul Client Choice Awards 2016, la categoria energie si resurse naturale. Intrucat se bazeaza exclusiv pe nominalizarea facuta de clienti si feedback-ul clientilor, acest premiu are o importanta deosebita pentru noi. Sunt foarte recunoscatoare tuturor clientilor nostri pentru increderea oferita, dar si membrilor echipei mele pentru munca depusa si daruirea lor. ”

Ramona coordoneaza echipele din departamentele de energie si M&A ale firmei Volciuc-Ionescu SCA. Ea este recomandata de Chambers and Partners si Legal500 atat pentru expertiza ei din domeniul de energie, cat si pentru domeniul M & A. Experiența sa recenta in sectorul energetic include asistenta juridica pentru unele dintre cele mai mari companii de petrol si de gaze din lume in legatura cu contracte petroliere, inclusiv concesiuni, contracte de operare in comun (joint operating agreements), contracte de tip farm-in/farm-out, contracte de servicii petroliere, obtinerea autorizatiilor si alte cerințe de reglementare a activitatii acestora in Romania si in strainatate, asistenta juridica acordata unor mari corporatii din domeniul energetic cu privire la aspecte de reglementare legate de sectorul energiei electrice, precum si aspecte comerciale, asistenta acordata unor banci regionale de top pe teme legate de energie in legatura cu acordarea finantarilor pentru constructia de proiecte energetice in Romania, asistenta acordata unor companii de utilitati de top pentru achizitionarea, constructia si functionarea parcurilor eoliene, centralelor fotovoltaice, microhidrocentrale si proiecte de biomasa din Romania.

Despre Volciuc-Ionescu

Fondata in urma unei desprinderi a mai multor avocati, inclusiv coordonatorii departamentelor de energie, proiecte si finantari ale unei firme internationale de avocatura, Volciuc-Ionescu este o firma independenta de avocatura din Romania care tinde spre excelența si garanteaza servicii rapide si flexibile de specialitate, fiind recunoscuta ca o firma de top de catre registrele juridice internationale, precum Chambers and Partners, Legal500 si IFLR.