Serban Toader, reconfirmat in functia de Senior Partner al KPMG in Romania si Moldova pentru al treilea mandat consecutiv

Serban Toader (foto) a fost reconfirmat in functia de Senior Partner al KPMG in Romania si Moldova pentru un al treilea mandat consecutiv. El a preluat mandatul initial de Senior Partner in 2007.

Sunt onorat ca am fost reconfirmat in aceasta pozitie. Succesul inregistrat de KPMG in aceasta perioada marcata de provocari este rezultatul performantei deosebite a angajatilor si a partenerilor, alaturi de un portofoliu impresionant de clienti. Le multumesc tuturor”, a declarat Serban Toader.

In calitate de Senior Partner al KPMG in Romania si Moldova, Toader coordoneaza guvernanta si strategia firmei si reprezinta interesele companiei atat pe piata locala, cat si la nivel international.

Serban a dat dovada de leadership energic intr-un context economic turbulent si a fost un promotor al inovatiei in companie, un element hotarator pentru dezvoltarea durabila a firmei”, a declarat Frank Dostalek, Presedinte si CEO al KPMG in Europa Centrala si de Est. El a adaugat: “Sunt multumit ca Serban isi va continua mandatul si sunt increzator ca firma isi va continua ascensiunea in urmatoarea perioada, oferind servicii de inalta calitate clientilor nostri.

Cresterea cifrei de afaceri a companiei in mandatul lui Serban Toader confirma tendinta pozitiva a anilor recenti, in conditiile in care mediul economic a ramas dificil. Pentru viitor, Toader este optimist cu privire la perspectivele companiei in Romania. “Cred in continuare ca trebuie sa incurajam oamenii de afaceri din Romania sa fie intreprinzatori, sa priveasca spre viitor, sa inoveze si sa isi urmareasca obiectivele de crestere. Mediul de afaceri a devenit din ce in ce mai sofisticat si ma bucur ca echipa KPMG asista cu succes clientii in proiecte complexe, unele dintre ele unice in Romania si chiar in Europa. Un element strategic al noului meu mandat ramane investitia in oameni si identificarea talentelor in domeniul auditului, fiscalitatii si consultantei in afaceri. Exista un optimism pe care il vad in fiecare zi la colegii mei si vom continua sa avem incredere in succesul nostru si al comunitatii in care traim”, a precizat Senior Partner-ul KPMG in Romania si Moldova.

Pe parcursul carierei sale, Serban Toader a contribuit la dezvoltarea serviciilor profesionale de audit, consultanta in afaceri si asistenta fiscala in Romania si in Europa Centrala si de Est, atat prin rolul de auditor, cat si prin cel de lider al unuia dintre cei mai mari furnizori de servicii profesionale din Romania. La nivel regional, Toader este membru in Consiliul Executiv al KPMG pentru Europa Centrala si de Est. In Romania, este membru al Consiliului Director al Consiliului Investitorilor Straini, asociatia celor mai importanti investitori straini din Romania, si membru in Consiliul Director al United Way. Serban Toader este membru CAFR, CECCAR, ACCA UK si a primit o serie de distinctii academice, printre care Executive MBA de la Ecole Nationale des Ponts et Chaussees, Paris, University of Edinburgh School of Management, London Business School si Harvard Business School.