Razvan Dinca & Asociatii si-a extins echipa

Firma de avocatura Razvan Dinca & Asociatii si-a extins si consolidat echipa prin cooptarea a doi avocati.

Andrei Cosma si Ionut Cofaru s-au alaturat echipei Razvan Dinca & Asociatii incepand cu luna octombrie 2014. Principalele domenii de practica in care cei doi noi colaboratori isi vor desfasura activitatea includ drept bancar, proprietate intelectuala si litigii. Departamentul de drept bancar si cel de proprietate intelectuala ale societatii se extind astfel, conform cresterii volumului de activitate si al strategiei de dezvoltare a firmei.

Infiintata in 2012, firma de avocatura ofera asistenta juridica, in principal, in urmatoarele arii de practica: proprietate intelectuala, litigii si arbitraje internationale, contracte, concurenta, finante-banci, insolventa si imobiliare.

Razvan Dinca & Asociatii a fost implicata in proiecte semnificative pentru piata locala, incluzand asistenta juridica permanenta acordata unor societati bancare, servicii de consultanta specializata pentru agenti importanti din piata farmaceutica, consultanta si reprezentare in domeniul aplicatiilor IT, asistenta si reprezentare in probleme de drept al concurentei privind lanturile de distributie a echipamentelor electrocasnice, anularea sau, dupa caz, apararea in justitie a drepturilor conferite de brevete si marci si nu numai.