Mitu si Asociatii, un nou partener

Firma de avocatura Mitu si Asociatii anunta ca a hotarat implicarea intr-un nou parteneriat. Datorita colaborarii indelungate si eficiente dintre Maria-Cristina Mitu, co-fondator al societatii de avocatura, si Sebastian Kovacs, s-a hotarat formalizarea acestui parteneriat, astfel incat, incepand cu luna septembrie 2013, Sebastian Kovacs a devenit partener in cadrul societatii.

Ne doream de mult acest parteneriat intrucat Sebastian este unul dintre cei mai experimentati avocati de litigii, care a demonstrat de-a lungul anilor seriozitate, profesionalism si implicare totala in problematica fiecarui client. Pe Sebastian il motiveaza, la fel ca pe ceilalti membri ai echipei actuale, aceleasi principii ale exercitarii profesiei de avocat: onestitate si invatare continua”, declara Maria Cristina Mitu, Managing Partner al societatii.

Sebastian Kovacs coordoneaza departamentul de litigii organizat in cadrul Mitu si Asociatii, fiind membru al Baroului Bucuresti din Ianuarie 2001. Si-a inceput activitatea profesionala in ianuarie 2001, in calitate de avocat stagiar si apoi avocat colaborator, in cadrul S.C.P.A. „Cristian Iordanescu si Asociatii”, unde a avut atributii privind solutionarea litigiilor, lucrand sub directa coordonare a asociatului principal, regretatul avocat Cristian Iordanescu, din anul 2003 fiind titularul Cabinetului Individual “Kovacs Sebastian”.

Timp de 12 ani, Sebastian Kovacs a profesat ca avocat pledant, acumuland experinta in domeniile dreptului civil, in special litigii cu profesionisti, proprietatii intelectuale si industriale, dreptului public – contencios administrativ si fiscal si dreptului muncii.

Pasul facut este unul firesc, avand in vedere, conlucrarea buna, in primul rand, intre mine si Cristina, managing-partner al Mitu si Asociatii SPARL, dar si cu echipa pe care aceasta a format-o. Provocarea profesionala, concretizata in gestionarea si reprezentarea in instanta, intr-un numar mare de litigii complexe, precum si posibilitatea de a contribui la crearea si consolidarea unei case de avocatura competitive, sunt motivatiile acestei decizii”, declara Sebastian Kovacs.