Liderii avocaturii de business recrutează

JobFest va avea loc în perioada 28-30 martie, în Sala Stoicescu a Facultății de Drept, Universitatea din București, eveniment în cadrul căruia vor fi prezentate oferte de angajare sau de efectuare a unui stagiu de practică, se arată într-un comunicat remis legalmarketing.ro.

Studenții vor avea ocazia să participe la expunerea caselor de avocatură, a echipei fiecăreia dintre acestea, a departamentelor, dar și a mediului de lucru din cadrul acestora. Cunoscând criteriile de selecție impuse de fiecare firmă, în urma evenimentului, studenții pot aplica pentru cele față de care există compatibilitate.

„Evenimentul se va bucura de prezența caselor de avocatură de top din România: Bulboacă și Asociații, bpv Grigorescu Ștefănică, CMS Cameron McKenna, Dentons, Kinstellar, ONV LAW, Pachiu și Asociații, Deloitte, Reff și Asociații, D&B David şi Baias, PricewaterhouseCoopers Romania, Biriș Goran, Țuca Zbârcea și Asociații”. se arată în comunicatul de presă.

Înscrierile la eveniment se face prin mail la adresa: jobfest@bucuresti.elsa.ro.

ELSA (The European Law Students` Association) a fost înfiinţată în 1981 de studenţi la Drept din Austria, Germania, Polonia şi Ungaria, fiind cea mai mare organizaţie internaţională a studenţilor la Drept şi a tinerilor jurişti. În prezent, ELSA există în 41 de ţări europene, în cadrul a peste 300 de universităţi, reunind peste 35.000 de membri. ELSA București contribuie prin cele trei departamente principale (Activităţi Academice, Seminare & Conferinţe, Student Trainee Exchange Programme) la dezvoltarea culturală şi profesională a studenţilor şi a tinerilor jurişti. Implicând stagii de practică, seminare şi conferinţe, publicaţii sau procese simulate, ELSA are un singur scop, acela privind evoluţia tinerilor în sistemul juridic.