DLA Piper, locul 1 in topul M&A mergermarket

Firma de avocatura DLA Piper a fost clasata, pentru al cincilea an consecutiv, pe locul 1 la nivel global in topul mergermarket privind volumul tranzactiilor de fuziuni si achizitii.

Clasamentul confirma valoarea echipei globale a DLA Piper si reflecta implicarea acesteia in aproape 450 de tranzactii internationale de mare impact in 2014, precum achizitia de catre Vodafone a celui mai mare operator de cablu din Spania (tranzactie in valoare de 7,2 miliarde de euro) sau fuziunea dintre Synergy Health plc si STERIS Corporation (in valoare de 5,2 miliarde de dolari).

DLA Piper s-a mentinut, de asemenea, pe locul 1 in topul numarului de tranzactii M&A in Europa si Marea Britanie, clasandu-se pe locul 4 in Statele Unite.

Si pentru DLA Piper Romania anul 2014 a fost unul activ, firma fiind implicata in cateva tranzactii de anvergura, printre care si asistarea OMV Petrom si E. On in vanzarea, catre GDF Suez Eergy, a unei participatii de 57,18% detinuta de cele doua companii la Congaz S.A.

DLA Piper este o firma internationala de avocatura cu 4.200 avocati localizati in peste 30 de tari din Europa, Statele Unite ale Americii, Asia-Pacific si Orientul Mijlociu, care ofera servicii de asistenta juridica pentru clientii sai din intreaga lume. DLA Piper detine un birou local in Romania din noiembrie 2008 si are o echipa de 46 de avocati si consultanti fiscali cu pregatire si experienta internationala.