CMS Romania are un nou Head of Tax. Roxana Popel, ex-PwC, se alatura firmei

Firma de avocatura CMS Cameron McKenna a anuntat recenta cooptare si numire a Roxanei Popel (foto) ca Head of Tax in biroul din Bucuresti. Anterior, Roxana Popel a ocupat functia de Tax Director in cadrul companiei de audit si consultanta PwC Romania, cu care a colaborat timp de 15 ani.

Conform CMS, Roxana Popel are experienta in domeniul consultantei fiscale (fiscalitate corporativa) atat la nivel local, cat si international, oferind consultanta in domeniul planificarii fiscale firmelor multinationale si locale. Ea a activat in consilierea privind structurarea transfrontaliera, la elaborarea si negocierea indemnizatiilor fiscale, precum si evaluarea nivelului de conformare fiscala cu legislatia aplicabila, identificarea de solutii de optimizare fiscala, asistenta in audituri fiscale si aspectele fiscale ale actiunilor de due diligence. „Roxana Popel consiliaza un portofoliu important de clienti, acoperind numeroase sectoare industriale, cu un accent special pe produsele de consum si sectorul de vanzare cu amanuntul, agricultura, productie si utilitati„, arata un comunicat al firmei de avocatura.

De asemenea, Roxana Popel este consultant fiscal autorizat, membru al Camerei Consultantilor Fiscali Autorizati din Romania.

CMS este o firma cu o reputatie excelenta la nivel european in ceea ce priveste consultanta in domeniul taxelor si reprezinta alegerea optima pentru viitorul carierei mele. Impreuna, si cu ajutorul retelei globale CMS, putem asigura clientilor nostri solutii inovative si de cea mai buna calitate in domeniul consultantei fiscale, indiferent de jurisdictia in care acestia s-ar afla sau de care ar fi interesati,” a comentat Roxana Popel.

Gabriel Sidere, Managing Partner CMS Romania, a adaugat: “Decizia cooptarii Roxanei Popel este una strategica si ne permite sa venim in intampinarea cererii tot mai crescute a clientilor nostri pentru servicii specializate in domeniul complex al legislatiei si practicii juridice privind taxele. Expertii nostri ofera consultanta de o calitate exceptionala, constanta, indiferent de jurisdictiile in care suntem prezenti, raspunzand mereu nevoilor specifice ale clientilor, fie ca vorbim de servicii complete de consiliere juridica, fie punctuale, de natura fiscala. Aceasta decizie face parte din demersul CMS de a-si dezvolta in continuare practica juridica din Romania si de a construi pentru viitor, cu scopul de a fi in masura sa raspunda cel mai bine nevoilor partenerilor nostri si oportunitatilor de business prezente, dar si viitoare.

Material furnizat de catre partenerul media CEE Legal Matters. Sursa originala a stirii poate fi consultata AICI.