Clifford Chance Badea: Trei Counseli intra in programul de promovare la pozitia de Partener global. Perry Zizzi paraseste firma

Trei dintre cei sapte counseli Clifford Chance Badea vor intra intr-un proces complex de selectie si promovare la nivelul de partener global al Clifford Chance, una dintre cele mai mari case de avocatura din lume. Initiativa vine pe fondul performantelor recente ale celor trei avocati si in contextul in care biroul local a incheiat 2013 cu cele mai bune rezultate din istorie.

Ultimii ani ne-au adus rezultate exceptionale pe toate ariile de expertiza, lucru remarcat si de marile ghiduri juridice internationale, care ne plaseaza aproape fara exceptie pe primele paliere de practica”, subliniaza Daniel Badea (foto articol), Managing Partner. „Aceste rezultate sunt, fara indoiala, meritul intregii echipe de avocati, foarte multi fiind alaturi de noi inca de la inceputuri, din 2002. Devotamentul si rezultatele lor ne-au consolidat profilul si au avut ecou atat in randul comunitatii de afaceri, cat si la nivelul retelei globale Clifford Chance. In aceste conditii, consideram ca atat biroul de la Bucuresti, cat si piata careia ne adresam au ajuns la acel nivel de maturitate care permite extinderea echipei de parteneri prin promovarea unor parteneri dintre Counselii existenti. Este una dintre concluziile confirmate in cadrul reuniunii de management care a avut loc in urma cu cateva saptamani, la Bucuresti”, a precizat Daniel Badea.

La sfarsitul lunii mai, Clifford Chance Badea a organizat o intalnire regionala de management cu participarea a 70 de parteneri si counseli din Europa Centrala si de Est (birourile din Bucuresti, Varsovia, Praga, Kiev si Moscova), precum si din vestul Europei (Amsterdam, Frankfurt, Luxemburg, Madrid, Milano, Munchen si Londra). La eveniment au participat si cei doi lideri globali Matthew Layton, noul Global Managing Partner, si Malcolm Sweeting, Global Senior Partner.

Procesul de promovare in parteneriatul Clifford Chance este extrem de complex si indelungat, toate propunerile din intreaga retea globala fiind analizate la nivel central. Reteaua are 36 de birouri in 26 de tari si 3.300 de avocati. Recent, Clifford Chance a anuntat promovarea a 21 de avocati la nivelul de Partener global, ceea ce a extins numarul total de parteneri la nivel global la 587. Separat, 39 de avocati au fost promovati la pozitia de Counsel.

Biroul din Bucuresti este coordonat de Daniel Badea, Managing Partner, si Nadia Badea, Partner, care sunt totodata si Parteneri Equity Clifford Chance. Echipa include 7 Counseli care coordoneaza, alaturi de parteneri, principalele arii de practica.

perry-zizzi-300x258

Incepand cu 15 iulie 2014, dupa aproape 7 ani de colaborare, Perry Zizzi (foto deasupra) a decis sa paraseasca echipa Clifford Chance Badea. „Ii multumim lui Perry pentru contributie si ii uram succes in continuare”, a adaugat Daniel Badea.

Pe 1 iulie, Clifford Chance a raportat rezultatele financiare globale aferente anului fiscal incheiat la 30 aprilie. Veniturile de aproape 1,36 miliarde de lire sterline (aproximativ 2,17 miliarde de dolari) reflecta un avans de 7% fata de anul precedent, fiind totodata un maxim istoric pentru Clifford Chance, cu rezultate in crestere pentru toate regiunile si practicile sale.

Clifford Chance este prezenta in Romania din 2006 si opereaza in prezent sub denumirea Clifford Chance Badea. Biroul din Bucuresti se implica in mod constant in tranzactii complexe de imprumuturi sindicalizate, finantari, restructurari, emisiuni de eurobonduri si de actiuni pe piete internationale de capital, instrumente financiare derivate, achizitii de companii de catre investitori strategici sau fonduri de private equity, proiecte de infrastructura si autostrazi, investitii imobiliare, precum si litigii si arbitraje interne si internationale.

Firma ocupa locul intai in topul caselor de avocatura din Romania (Tier 1) la sectiunile Banking & Finance si Capital Markets, in cele mai recente editii Legal500, Chambers Global si IFLR1000. Totodata, casa de avocatura are o echipa puternica in aria de practica Corporate si M&A, fiind plasata pe primul palier (Legal500), respectiv pe palierul doi (Chambers Global si IFLR1000). De asemenea, ghidul IFLR1000 pozitioneaza casa de avocatura pe primul loc si la sectiunea Project Finance. La inceputul lunii aprilie, Clifford Chance Badea a primit premiul de Casa de Avocatura a Anului in Romania, in cadrul IFLR European Awards.