Cine va fi noul presedinte CAA?

Casa de Asigurari a Avocatilor se pregateste sa isi intalneasca noul presedinte. La sfarsitul acestei luni, avocatii se vor intalni pentru a alege presedintele CAA, dar si pentru a discuta despre Legea Pensiilor Avocatilor.

Cel care concureaza pentru postul de presedinte al Casei de Asigurari a Avocatilor este chiar avocatul Petrosel Florin Norocel.

Petrosel Florin Norocel (foto) a detinut, incepand cu mai 2013, postul de presedinte al Casei de Asigurari a Avocatilor – Filiala Bucuresti. A mai ocupat functia de Consilier in cadrul Consiliului de Administratie interimar al Filialei Bucuresti a CAA, ulterior devenind Presedintele Consiliului de Administratie al aceleiasi filiale.

In ceea ce priveste activitatea sa profesionala, Petrosel Florin Norocel activeaza ca Avocat Coordonator in cadrul SCPA „Petrosel”. A intrat in profesia de avocat la data de 01.08.1978. Este absolvent al Facultatii de Drept din cadrul Universitatii Bucuresti, promotia 1978, si Doctor in drept in baza ordinului Ministrului Educatiei Cercetarii si Tineretului nr. 3439 din 12.03.2008.