Chambers Europe: Clifford Chance Badea, in top la sectiunea Banking&Finance

Casa de avocatura Clifford Chance Badea, biroul local al Clifford Chance, a fost cotata in prima pozitie (band 1) in rankingurile Chambers Europe in aria de practica Banking & Finance.

Daniel Badea (foto), Managing Partner si coordonator al ariilor bancara si de piete de capital din cadrul biroului, este considerat de publicatie, pe baza interviurilor realizate cu alti avocati din piata si cu clienti ai Clifford Chance Badea, in prima banda in ariile de practica Banking&Finance si cea de Restructuring/Insolvancy, fiind apreciat pentru „pasiunea sa, abilitatea excelenta de a evalua riscurile si aptitudinile manageriale extraordinare”.

Nadia Badea este mentionata de publicatie ca avocat de top in zona Corporate/ M&A, arie pe care o coordoneaza in cadrul Clifford Chance Badea si este considerata de sursele intervievate a fi „un avocat foarte bun care merita sa fie remarcata si apreciata”.
Perry Zizzi, partener cu expertiza in finantari de real estate, este recunoscut de clienti pentru etica profesionala.

Publicatia o mentioneaza, de asemenea, pe Madalina Rachieru, Counsel, apreciind-o pentru know-howul in domeniul commercial, in timp de Andreea Sisman, Counsel, este remarcata de clienti pentru disponibilitatea permanenta dovedita pe parcursul proiectelor. Cunostintele in materie de reglementare reprezinta una dintre principalele calitati ale lui Cosmin Anghel, Counsel Clifford Chance Badea.

Printre proiectele din 2010/2011 in care a fost implicat biroul din Bucuresti se numara lansarea Programului de emisiune de obligatiuni pe termen mediu (EMTN) al Romaniei de 7 miliarde de euro, achizitia dezvoltatorului imobiliar Adama de catre Immofinanz, finantarea acordata de Unicredit Bank pentru dezvoltarea centrului comercial Electroputere Parc din Craiova.  Recent Clifford Chance a asistat Deutsche Bank, Citibank şi HSBC in calitate de aranjori principali cu privire la prima emisiune de obligatiuni romanesti catre investitori americani in valoare de 2,25 miliarde USD, iar pe partea de Corporate M&A, a asistat Aviva in legatura cu vanzarea operatiunilor sale din Romania catre MetLife.