Laura Toncescu se alatura Nemoianu Attorneys at Law, societate afliliata KPMG

Laura Toncescu (foto) s-a alaturat echipei de avocati Nemoianu Attorneys at Law, casa de avocatura  asociata KPMG in Romania.

Laura Toncescu va oferi asistenta juridica clientilor din domenii precum sectorul bancar, financiar si asigurari, fuziuni si achizitii, piete de capital si alte arii de interes major. Ea va deveni partener al societatii de avocatura afiliata KPMG si va juca un rol activ in managementul acesteia.

Ea are o experienta de peste 14 ani, dintre care jumatate au fost dedicati serviciilor financiare. Aceasta a lucrat in ultimii ani in cadrul casei de avocatura D&B David si Baias, societatea de avocatura corespondenta a PwC in Romania.

„Sunt onorata sa ma alatur unei echipe de avocati ambitiosi si talentati, unei practici de avocatura a carei strategie de dezvoltare  reprezinta o provocare profesionala intr-un mediu de afaceri in continua schimbare. Afilierea la KPMG in Romania ne ofera oportunitatea de a fi conectati cu una dintre cele mai mari retele de servicii de avocatura din lume, iar, pe de alta parte, avem posibilitatea de a oferi servicii integrate clientilor nostri, alaturi de  specialistii in consultanta in management, in domeniul riscului, in consultanta fiscala sau in tranzactii si restructurare din cadrul KPMG. Un prim pas formal va fi extinderea in viitorul foarte apropiat a practicii de avocatura prin cooptarea mea ca partener, iar eu sunt entuziasmata ca pot sa imi dedic cunostintele si energia acestui proiect cu atat mai mult cu cat impartasesc aceleasi teluri de dezvoltare si apreciez aceleasi standarde de profesionalism si integritate”, a declarant Laura Toncescu.