Chambers Europe: ZRP, in top la sectiunile Litigii si Insolventa

Casa de avocatura Zamfirescu Racoti Predoiu (ZRP) a fost clasata pe prima pozitie in doua din ariile de practica cercetate in Romania de publicatia juridica internationala Chambers and Partners, editia Chambers Europe 2012. ZRP isi mentine pozitia de lider (band 1) in domeniile Litigii si Insolventa/Restructurare pe piata locala.

Conform editiei 2012 a ghidului Chambers Europe, echipa de Litigii ZRP este laudata pentru expertiza demonstrata in domeniul Solutionarii Disputelor si Arbitrajului. Coordonatorul departamentului de Litigii, Calin-Andrei Zamfirescu (Partener Senior, nivel 1) este considerat „un reprezentant marcant al domeniului”, fiind admirat pentru activitatea sa in sfera arbitrajului”. Cosmin Vasile (Partener, nivel 2) este recomandat pentru  „perspicacitatea strategica” si „mintea ascutita”  in abordarea unor cazuri complexe din domeniul disputelor comerciale si proprietatii intelectuale. Stan Tirnoveanu (Partener Coordonator, nivel 1), coordonatorul departamentului Insolventa/Restructurare, castiga respectul colegilor de breasla in special pentru activitatea sa in instanta, fiind apreciat pentru rezultatele obtinute in favoarea bancilor locale in cadrul procedurilor de executare silita si insolventa. Echipa de Insolventa/Restructurare este caracterizata ca fiind proactiva, multidisciplinara si eficienta.

Zamfirescu Racoti Predoiu este prezenta si in clasamentul urmatoarelor arii de practica: Drept comercial/M&A, Drept bancar si financiar, Dreptul Muncii si Energie, realizat de aceeasi publicatie. Ioana Racoti (Partener Senior) si Anca Danilescu (Partner) sunt apreciate si recomandate pentru calitatea serviciilor de asistenta juridica oferite in aceste domenii.

„Pozitiile ocupate de firma noastra in clasificarile directoarelor juridice internationale sunt o confirmare a modului in care avocatii firmei noastre isi indeplinesc angajamentele asumate fata de clienti, carora le oferim cunostintele, integritatea si profesionalismul nostru”, a declarat Stan Tirnoveanu (foto), Managing Partner Zamfirescu Racoti Predoiu.

Chambers & Partners este una din publicatiile juridice de reper pentru piata de avocatura internationala, ce alcatuieste anual clasamente pe domenii de practica ale celor mai bune firme de avocatura din toate jurisdictiile importante din lume. Clasamentele oferite de aceasta prestigioasa publicatie sunt efectuate in urma unor cercetari de piata, bazate atat pe proiectele transmise de casele de avocatura pe fiecare arie de practica analizata, cat si pe interviurile realizate cu clienti ai caselor de avocatura.