Biris Goran a asistat Raiffeisen Evolution in vanzarea Promenada, cea mai mare tranzactie imobiliara a anului 2014 pe piata romaneasca

Firma de avocatura Biris Goran anunta ca a asistat cu succes dezvoltatorul austriac Raiffeisen Evolution in vanzarea centrului comercial Promenada catre fondul sud-african New Europe Property Investments (NEPI). Aceasta este cea mai mare tranzactie de pe piata de real estate romaneasca din 2014 si una dintre cele mai mari tranzactii realizate in tara noastra.

Promenada este cel mai nou centru comercial din Bucuresti, cu o suprafata totala inchiriabila de 38.000 mp si situat strategic in noul cartier de afaceri, pe Calea Floreasca. Deschis in 2013, Promenada a devenit rapid unul dintre centrele comerciale de top de pe piata si, prin urmare, a atras un interes puternic din partea potentialilor cumparatori.

Biris Goran a oferit consultanta cu privire la toate aspectele juridice legate de vanzarea Promenada. Echipa Biris Goran a fost coordonata de  Mihai Nusca (Partener, Coordonator al Practicii de Litigii – foto articol) impreuna cu Victor Constantinescu (Partener fondator, coordonator al Practicii de Real Estate), asistati de avocatii seniori Stefanita Georgescu si Teodora Otetea.

Mihai Nusca a spus: „Vanzarea Promenada a atras un interes puternic si a existat o presiune intensa de a finaliza intreaga tranzactie intr-un interval de timp foarte scurt, de cateva saptamani. Suntem mandri ca am avut ocazia sa asistam echipa foarte capabila a Raiffeisen Evolution intr-o astfel de tranzactie de prestigiu si totodata ca am respectat termenele foarte stranse. Aceasta tranzactie a ridicat standardele pentru viitoare tranzactii.

Biris Goran este o societatea de avocatura de business formata din peste 35 de avocati, infiintata in 2006. Echipa Biris Goran ofera o gama larga de servicii juridice concentrandu-si practica asupra unor domenii precum: taxele, tranzactiile imobiliare, dreptul societar, antitrust/dreptul concurentei, finantari, litigii, proprietate intelectuala, IT si media, achizitii publice, energie si insolventa. Practicile Biris Goran au fost incluse cu regularitate printre firmele de avocatura de top din Romania in ghidurile juridice Chambers Europe si European Legal 500.