RTPR Allen & Overy, alaturi de 3TS Capital Partners in investitia in business-ul Elefant.ro

Firma de avocatura RTPR Allen & Overy a oferit consultanta juridica pentru 3TS Capital Partners in cadrul unei tranzactii prin care Catalyst Romania (unul din fondurile de private equity administrate de 3TS Capital Partners si dedicat pentru piata din Romania) a investit in societatea Universal Online Promotion SRL care detine cunoscutul website pentru e-commerce elefant.ro.

Investitia s-a realizat printr-o majorare de capital social, in urma careia investitorul a dobandit o participatie minoritara in societate.

Costin Taracila (partener – foto articol) si Alina Stavaru (Proteasa) (counsel) au coordonat echipa de avocati RTPR Allen & Overy care a oferit consultanta investitorului cu privire la toate aspectele juridice ale tranzactiei. Din echipa au facut parte, de asemenea, Diana Dimitriu si Laurentiu Tisescu.

Suntem incantati ca si de aceasta data am contribuit la succesul acestei investitii a clientului nostru cu care am colaborat excelent si cu ocazia altor tranzactii de succes, dintre care putem mentiona investitiile in Simartis Telecom, Internet Corp si Avangate. Trendul ascendent se mentine in industria IT, echipa noastra finalizand numai in ultimul an tranzactiile privind achizitia grupului LiveRail de catre Facebook, exit-ul Enterprise Investors din Siveco Romania, investitia Catalyst Romania in Simartis Telecom mentionata anterior si investitia in business-ul elefant.ro, precum si alte trei tranzactii care momentan sunt confidentiale“, a declarat Alina Stavaru (Proteasa), counsel al RTPR Allen & Overy.

RTPR Allen & Overy a fost implicata, de asemenea, recent, in urmatoarele tranzactii:

– Advent International Corporation in exitul Ceramica SA Iasi.

– Banco Comercial Português in exitul din Millennium Bank S.A.

– Electrica S.A. in legatura cu IPO-ul si listarea duala.

– Resource Partners in legatura cu achizitia World Class Romania.