Andrei Zamfirescu, noul administrator judiciar al combinatului Fortus

Socrul lui Catalin Predoiu a fost numit intr-o functie cheie. Andrei Zamfirescu a fost numit administrator judiciar la combinatul Fortus.

La Targu Mures, judecatorul sindic din dosarul insolventei fostului gigant al industriei iesene a confirmat noul consortiu de administratori judiciari: ZRP Insolvency, fondata de Calin-Andrei Zamfirescu, socrul liberalului Catalin Predoiu, fost detinator al portofoliului Ministerului Justitiei, si SMDA Insolvency Mures, reprezentata de practicianul in insolventa Ignatie Todor.

Zamfirescu este unul dintre cei mai cunoscuti avocati din Romania, cu o experienta de peste 35 de ani in domeniul avocaturii, si practician in insolventa de 16 ani. Experienta sa se concentreaza „in domeniul soluţionarii litigiilor si arbitrajului, acoperind un spectru larg de litigii in domeniul bancar, financiar, al insolventei, al lichidarii şi falimentului“, potrivit descrierii de pe pagina de internet a ZRP Insolvency.

Calin-Andrei Zamfirescu este presedintele de onoare al Uniunii Nationale a Barourilor din Romania, Seful Delegatiei Uniunii Nationale a Barourilor din Romania la CCBE si presedintele de onoare al Uniunii Profesiilor Liberale din Romania.