Au inceput inscrierile la scoala de vara „Constantin Cunescu Business Law School”, editia a V-a

Societatea de avocatura de business Cunescu, Balaciu & Asociatii a deschis inscrierile la cea de-a cincea editie a scolii de vara de „Constantin Cunescu Business Law School”. Sesiunea de inscrieri dureaza pana pe 24 iunie, iar scoala de vara se desfasoara in Bucuresti in perioada 4-8 iulie.

Tinerii avocati stagiari si studentii in ani finali 3, 4 sau la Master, pot participa la o sesiune intensiva de invatare a principiilor esentiale din avocatura de business, care culmineaza cu o sesiune de arbitraj simulat interactiv. Absolventii cursurilor „Constantin Cunescu Business Law School” primesc diplome si recomandari din partea lectorilor si pot primi oferte pentru continuarea stagiului de pregatire in cadrul echipei Cunescu, Balaciu & Asociatii.

Pentru a sarbatori cea de-a Va editie a Scolii de Vara, anul acesta organizatorii propun si un premiu pentru cel mai bun pledant din sesiunea practica: un loc sponsorizat la cel mai important concurs de arbitraj comercial la nivel mondial – Willem C. Vis de la Viena, in echipa pregatita de Conf. Univ. Dr. Beatrice Onica-Jarka, avocat partener in cadrul Cunescu, Balaciu si Asociatii. Valoarea premiului este de peste 1500 euro.

Inscrierile se fac pe http://www.summerschool.cunescu.ro, prin completarea unei fise de inscriere, pe baza careia se face selectia celor 10 participanti.

Timp de aproape o saptamana, avocati cu experienta din cadrul casei de avocatura Cunescu, Balaciu & Asociatii vor ghida cursantii in sesiunile interactive de predare. Acestea dezvolta tehnici specifice avocaturii de business si simuleaza practic probleme si situatii reale.  De la infiintare, pana in prezent 43 tineri avocati au absolvit cursurile “Constantin Cunescu Business Law School”.

Detalii despre program, lectori si inscriere sunt disponibile pe site-ul scolii,  http://www.summerschool.cunescu.ro/ si http://www.cunescu.ro/

Partenerii editiei a V-a sunt organizatiile studentesti ELSA Bucharest (The European Law Students Association Bucharest) si ASD (Asociatia Studentilor in Drept).

***

CBA reprezinta in Romania zona de legal a retelei internationale de consultanta NEXIA International, facand parte si din reteaua specializata a firmelor de avocati ADVOC International.

Cunescu, Balaciu si Asociatii a fost infiintata in anul 1996 de Constantin Cunescu si Alina Anca Balaciu, fiind una dintre primele case de avocatura de business din Bucuresti. Anul acesta sarbatoreste 20 ani de activitate.

Principalele  domenii de activitate ale societatii de avocatura se regasesc in asistenta juridica in proiecte mari de investitii si infrastructura, in asistenta pentru proceduri de fuziuni si achizitii, precum si in domeniul internetului si al comertului electronic. Specialistii de la Cunescu, Balaciu si Asociatii acopera cu solutii eficiente spete privind proprietatea industriala si drepturile de autor, constructiile, relatiile de munca, viata societatilor comerciale dar si exproprieri si retrocedari.