500 de participanti la conferinta anuala a CAFR

Conferinta anuala a Camerei Auditorilor Financiari din Romania a avut loc sambata 20 aprilie la Romexpo, adunand aproape 500 de participanti din toata tara. 

Desi alegerile pentru functiile de conducere ale Camerei de elita a profesionistilor financiari vor avea loc abia anul viitor, echipa de management actuala, condusa de Presedintele CAFR Horia Neamtu, este foarte apreciata de auditorii care reprezeinta profesia in Bucuresti si in marile orase, dovada numarul neobisnuit de mare de delegati prezenti in acest week-end la Bucuresti.

Unul din punctele forte ale actualei echipe de conducere a CAFR sunt relatiile externe, din care presedintele Horia Neamtu si-a facut o prioritate a mandatului sau, constienti ca doar prin inter-conectivitatea cu camerele omonime din tarile UE, adoptarea acelorasi standarde de audit si cursurile de pregatire si update comune profesia poate vorbi pe o singura voce la nivel continental.

Un pas foarte important in aceasta directie de unificare a standardelor europene de audit a avut loc la Roma, in luna februarie a acestui an, cand presedintele forului roman a semnat Protocolul Interconfederal European, alaturi de omologii sai din tari europene considerate „motorul” economic al batranului continent: Germania, Spania, Marea Britanie si Italia.

Cuvantul de deschidere al conferintei CAFR 2013 a apartinut Domnului Claus Securs, Presedinte al Camerei de Conturi din Germania (WPK), invitat de onoare al evenimentului.

Televiziunea de business MONEY TV, Revista Romana de Consultanta si www.legalmarketing.ro au fost prezenti la conferinta in calitate de parteneri media, si vor acoperi lucrarile evenimentului anual al elitei profesionistilor auditori, care continua si maine, iar de luni documentele si cele mai importante declaratii oferite in exclusivitate de Presedintele CAFR, Horia Neamtu si prim-vice-presedinta Carmen Mataragiu vor putea fi vizionate pe cele trei canale media pe care le coordonam.