World Class Romania a preluat World Class Timisoara. Avocatii de la TSAA, in achizitie

World Class Romania a anuntat, recent, intr-un comunicat de presa, preluarea integrala a business-ului local de la francizatul sau din ultimii 3 ani din Timisoara. Compania a fost asistata in achizitie de catre firma de avocatura Traila, Stratulat, Almasan, Albulescu – TSAA, printr-o echipa coordonata de catre partenerul Silviu Stratulat.

Avand in vedere cererea locala din ultimii 3 ani din Timisoara, World Class Romania, lider in industria wellness-ului autohton care ofera de peste 14 ani ultimele experiente in fitness in Bucuresti si Cluj, a decis preluarea integrala a business-ului local de la francizatul sau din Timisoara. World Class Timisoara se va alinia astfel la standardele de calitate ale celorlalte cluburi din Bucuresti si Cluj, aducand timisorenilor servicii si facilitati premium”, precizeaza sursa citata.

Conform notificarii de presa, clubul nou reachizitionat presupune o investitie initiala de 850.000 de euro in prima etapa de renovare si dezvoltare: sala de fitness si cardio cu echipamente de ultima generatie (Reebok si Life Fitness), studio nou de aerobic (210 mp) si de cycling (cu 42 de biciclete noi), zona de Functional Training, ultimele tendinte in fitness (Queenax si SYNRGY 360), sauna uscata. De asemenea, potrivit notificarii de presa, in prima parte a anului viitor vor urma noi investitii in zona de piscina si terasa.