Wolf Theiss isi intareste biroul din Bucuresti

Biroul din Bucuresti al casei de avocatura Wolf Theiss si-a dinamizat echipa promovand patru avocati cu experienta. Astfel, Ileana Glodeanu este noul Counsel Wolf Theiss, iar Ioana Iordanescu, Adelina Iftime si Radu Simion au fost promovati in functia de Avocat Colaborator Senior Wolf Theiss.

Ileana Glodeanu (foto 1) este avocat senior in cadrul Biroului Wolf Theiss inca din anul 2005. Prin prisma bogatei sale experiente, Ileana a acordat clientilor asistenta juridica in legatura cu numeroase tranzactii si proiecte din diverse domenii precum fuziuni si achizitii, dreptul societatilor comerciale, dreptul muncii, energie si transporturi. Ileana detine o diploma de master in drept (LLM) obtinuta la Universite Pantheon Sorbonne (Paris I), este autoarea multor articole si lucrari in domeniul juridic si este membru fondator al Asociatiei Romane a Industriei Fotovoltaice (RPIA).

Ioana Iordanescu (foto 2) s-a alaturat echipei Wolf Theiss in anul 2008. Este membra a Baroului Alba din anul 2003. Detine o Diploma de Master in Drept European, acordata de Universitatea Simion Barnutiu din Sibiu. Ioana a fost implicata in diverse tranzactii complexe de-a lungul celor zece ani de activitate. Principalele sale domenii de practica sunt urmatoarele: fuziuni si achizitii, dreptul societatilor comerciale, dreptul muncii, achizitii publice, concurenta, energie si litigii.

Adelina Iftime (foto 3) este avocat colaborator in cadrul Wolf Theiss din anul 2006. In cei peste zece ani de practica Adelina a fost implicata in numeroase tranzactii si proiecte in diverse domenii precum dreptul muncii, fuziuni si achizitii, dreptul societatilor comerciale, piete de capital si dreptul mediului.Cu o bogata activitate academica, Adelina a sustinut o serie de seminarii la Facultatea de Drept din Cluj si a publicat o serie de articole juridice in publicatiile de specialitate.

Radu Simion
(foto 4) este avocat colaborator in cadrul Wolf Theiss SCA din anul 2008.  Radu acorda asistenta in tranzactii cu implicatii in diverse domenii de practica juridica, fiind specializat in achizitii comerciale, reorganizarea societatilor comerciale, dezvoltarea de proiecte imobiliare civile si comerciale, dreptul administrativ si al energiei.  A publicat articole juridice in reviste de specialitate si a contribuit la redactarea si publicarea unor monografii juridice.

In plus, casa de avocatura Wolf Theiss a angajat alti sase avocati colaboratori in cadrul biroului din Bucuresti:

Ioana Bratu s-a alaturat echipei Wolf Theiss in 2012. Ioana este membra in Baroul Bucuresti din 2009 si are experienta de trei ani in acordarea de consultanta juridica in tranzactii complexe, pentru companii locale si internationale. Principalele sale domenii de practica sunt urmatoarele: fuziuni si achizitii, drept imobiliar, dreptul societatilor comerciale, energie, proprietate intelectuala, dreptul mediului si drept financiar.

Andreea Zvac s-a alaturat echipei Wolf Theiss in 2012. Andreea a absolvit Facultatea de Drept din cadrul universitatii Bucuresti in 2004 si este membra a Baroului Bucuresti din 2005. Andreea Zvac este specializata in numeroase arii din domeniul litigiilor. Experienta profesionala solida a Andreei in acest domeniu include litigii civile si comerciale, cazuri care implica procedura de executare silita, dar si litigii in probleme de drept administrativ, achizitii publice, dreptul muncii si dreptul societatilor comerciale.

Andreea Alexandru s-a alaturat echipei Wolf Theiss la inceputul anului 2012 in calitate de avocat stagiar. Absolventa a Facultatii de Drept din cadrul Universitatii Bucuresti in 2011, Andreea este membru in Baroul Bucuresti din februarie 2012. Andreea vorbeste doua limbi straine, iar pe perioada cursurilor universitare a fost membru activ al Asociatiei BISMUN.

Rodica Stamate s-a alaturat echipei  Wolf Theiss in 2012 dupa ce  in toamna anului 2011 a efectuat un stagiu de practica la Wolf Theiss si Asociatii SCA. Rodica a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universitatii din Bucurest in iunie 2011 si este membra in Baroul Bucuresti din februarie 2012. Rodica vorbeste fluent engleza si franceza.

Diana Stetiu s-a alaturat echipei de Banking & Finance din cadrul Wolf Theiss si Asociatii in 2012. Diana este absolventa a Facultatii de Drept din cadrul Universitatii Bucuresti precum si a  Colegiului Juridic de Studii Europene, Universitatea Paris 1 Pantheon Sorbonne. Ulterior a absolvit programul de master in Drept Privat, Universitatea Bucuresti si Master 1 in Drept European si International al Afacerilor din cadrul Universitatii Paris 1 Pantheon Sorbonne. Diana este membra in Baroul Bucuresti si vorbeste fluent in engleza si franceza.

Titus Paveliu s-a alaturat echipei Wolf Theiss la inceputul anului. El a absolvit studiile de licenta la Facultatea de Drept din cadrul Universitatii Bucuresti si la Facultatea de Administrarea Afacerilor (cu predare in limba germana) din cadrul Academiei de Studii Economice  Bucuresti. Ulterior a absolvit programul de master in Dreptul Uniunii Europene, Universitatea Bucuresti. Titus este membru in Baroul Bucuresti din februarie 2012 si vorbeste fluent germana si engleza.