Wolf Theiss si Bondoc si Asociatii, in tranzactia prin care compania Skin Media a achizitionat site-ul Restograf

Firma de avocatura Wolf Theiss Rechtsanwälte GmbH & Co KG Bucuresti i-a acordat consultanta juridica lui George Butunoiu, unul dintre primii antreprenori romani care a pus bazele industriei de recrutare in Romania anilor 1990, in tranzactia de vanzare a tuturor drepturilor privind site-ul Restograf.ro catre Skin Media, distribuitorul Nikon in tara noastra, controlat de familia de antreprenori romani Perian.

Avocatii implicati in tranzactie au fost Ileana Glodeanu (foto articol), Partener Wolf Theiss si coordonator al departamentului de Corporate/M&A Romania, si Alexandru Campean (foto dedesubt), Avocat Senior specializat in domeniul TMT.

Alexandru Campean 2

„Daca nu as fi avut niste avocati in care sa am o incredere neconditionata, cred ca as fi abandonat vanzarea, pentru ca mi s-a parut un proces infernal de complicat care implica o deosebita atentie la detalii”, a declarat George Butunoiu.

De partea cealalta, Skin Media a fost asistata in aceasta tranzactie de firma de avocatura Bondoc si Asociatii.

Camil Perian, CEO si proprietar Skin Media, a declarat: „Am fost asistati profesional si prompt de catre Bondoc si Asociatii SCA (in alianta cu White & Case LLP cu privire la Romania), echipa de proiect fiind coordonata de Serban Patriciu, partener al Bondoc si Asociatii, caruia ii multumim pentru eforturile depuse in vederea finalizarii acestei tranzactii.

Lansat in urma cu patru ani, site-ul Restograf.ro se autodescrie ca fiind „unul dintre instrumentele de lucru ale unui grup de reflectie si atitudine alcatuit din consumatori avizati, interesati de gastronomie nu doar ca act individual, hedonist, ci sub toate dimensiunile sale: sociala, (inter)culturala, stintifica si politica„.

Traficul zilnic al site ului depaseste constant 4.000 de vizitatori, dintre care mai mult de 3.000 sunt unici.

Wolf Theiss are o echipa dedicata industriei TMT si un portofoliu de clienti reprezentativi in acest domeniu. Echipa a fost creata pentru a acoperi cererea in continua crestere din domenii precum: e-commerce, social media, aplicatii, cloud computing, protectia datelor cu caracter personal si telecom.

Printre proiectele recente ale echipei dedicate industriei TMT se pot aminti urmatoarele:
• a acordat asistenta mai multor operatori din industria de retail privind cadrul legal al vanzarilor prin intermediul internetului;
• a asistat un operator de servicii de transport public in procesul de implementare a aplicatiei sale pentru telefoane inteligente;
• a asistat o institutie de credit in implementarea unui sistem de internet banking;
• a acordat asistenta cu privire la implementarea unui sistem paperless prin introducerea documentelor semnate electronic cu semnatura biometrica;
• a acordat asistenta unui furnizor important de internet prin fibra optica in legatura cu conformarea acestuia la cadrul legal din Romania impus cu privire la operatorii din industria telecom.

Wolf Theiss este totodata membru al Eurocloud Romania, o asociatie care se doreste a fi un liant intre industria cloud, utilizatorii serviciilor de cloud computing si mediul legislativ romanesc si european. EuroCloud Romania actioneaza ca o voce colectiva a industriei romanesti de cloud computing pentru a permite dezvoltarea unui ecosistem local de cloud, si pentru a creste vizibilitatea pietei romanesti in contextul european al industriei cloud.