Sase firme candideaza pentru excelenta

Sase societati juridice se afla pe lista scurta pentru castigarea trofeului “Firma de avocatura a anului in Romania”, oferit de catre publicatia britanica Chambers & Partners in cadrul galei Chambers Europe Awards for Excellence 2015, ce se va desfasura pe 24 aprilie, la hotelul Okura din Amsterdam (foto: ballroom).

CMS Cameron McKenna LLP, Musat & Asociatii, Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen SCA, Peli Filip, Popovici Nitu & Asociatii si Tuca Zbarcea & Asociatii concureaza pentru premiul care rasplateste realizarile firmelor de avocatura din ultimul an.

Castigatoarea va fi anuntata, in exclusivitate, de catre portalul juridic Legal Marketing, in baza unui parteneriat incheiat cu Chambers & Partners, una dintre cele mai importante publicatii din domeniul juridic la nivel mondial.

In 2014, trofeul a revenit Tuca Zbarcea & Asociatii, pentru performantele inregistrate in ultimele 12 luni, proiectele semnificative gestionate, evolutia strategica impresionanta si excelenta in relatia cu clientii.

In ultimii 24 de ani, editorul britanic Chambers & Partners a realizat clasamente anuale ale firmelor de avocatura din intreaga lume, fiind recunoscut pentru rigurozitatea studiilor de piata efectuate, calitatea si obiectivitatea cu care analizeaza performantele mediului juridic international.