White&Case a consiliat De`Longhi la licentierea brandului Braun

Firma internationala de avocatura White & Case LLP a oferit consiliere producatorului de electrocasnice si aparatura profesionala De`Longhi in achizitia licentei pentru brandul Braun, care apartine companiei Procter & Gamble. Tranzactia a fost estimata la 214 milioane de euro.

„Suntem incantati ca am contribuit la finalizarea acestei tranzactii”, a spus Michael Immordino, partener White & Case. „Aceasta tranzactie a fost complexa si a influentat pozitiv reteaua internationala a casei de avocatura si exeprienta dobandita in mai multe jurisdictii”, a mai adaugat acesta.

Echipa White & Case a fost condusa de Michael Immordino si Andrew Weiler, ambii detinand functia de parteneri specializati in fuziuni si achizitii.

White & Case este prezent si in Romania cu un birou in Bucuresti deschis in 2008.

Acordul de licentiere ofera companiei De`Longhi dreptul de a utiliza marca Braun si patentele aferente componentelor aparaturii de bucatarie si a aparatelor de uz casnic selectate, iar acestea ar putea fi produse chiar in Romania. Si asta pentru ca grupul va incepe in acest an incepe productia in Romania in parcul industrial Tetarom din Jucu, judetul Cluj, unde va angaja aproximativ 1.000 de oameni. Fabrica De`Longhi va fi amplasata pe locul fostei fabrici Nokia, inchisa de producatorul finlandez in august 2011.