TSAA, in tranzactia prin care JacTravel a achizitionat TotalStay Group

Firma de avocatura TSAA Attorneys at Law a fost implicata in tranzactia prin care JacTravel, furnizor global de servicii de cazare si unul dintre liderii sectorului travel commerce la nivel mondial, a achizitionat TotalStay Group, una dintre cele mai importante agentii de rezervari online de camere de hotel din Europa.

In aceasta tranzactie multijurisdictionala, TSAA a asistat firma de avocatura Reed Smith LLP (SUA), principalul consultant juridic al cumparatorului. Concret, asistenta TSAA a vizat aspectele de drept local ale tranzactiei, inclusiv un raport de due dilligence cu privire la filiala romaneasca a TotalStay Group, Flame SRL, o analiza a documentelor cerute de legile romanesti in legatura cu tranzactia, precum si asistenta in diverse aspecte juridice referitoare la activitatea desfasurata de Flame SRL.

O echipa de avocati ai firmei TSAA Attorneys at Law, coordonata de Silviu Stratulat, Managing Partner, si Andrei Albulescu, Senior Partner, a asistat, alaturi de firma internationala Reed Smith LLP, compania JacTravel intr-una dintre cele mai importante tranzactii din domeniul travel services, derulata in Marea Britanie, Suedia si Romania. Achizitia va consolida pozitia cumparatorului britanic de lider in domeniul furnizarii de servicii hoteliere si ii va aduce acestuia doua centre de operatiuni in Cluj-Napoca si Targu-Mures. Fondul de private equity Vitruvian Partners, unul dintre actionarii JacTravel, a sustinut aceasta achizitie in urma careia fondatorii si managementul TotalStay au pastrat un pachet minoritar de actiuni ale grupului.

Actionarii TotalStay au fost asistati, in aceasta tranzactie, de New World Corporate Finance, Fladgates LLP si Harris & Trotter, in timp ce JacTravel si Vitruvian Partners, unul dintre actionarii companiei, au beneficiat de serviciile oferite de o echipa de consultanti formata din Livingstone Partners, BDO, Reed Smith LLP, CG Consultancy, SJackson Consultancy si Elman Wall Bennett.