Open Call pentru Directorii Juridici: lansarea CEE Corporate Counsel Best Practices 2015 – sondaj si summit

Portalul juridic CEE Legal Matters, unic partener in Romania al Legalmarketing.ro, continua traditia inceputa in urma cu un an si lanseaza studiul CEE Corporate Counsel Best Practices 2015, destinat consilierilor juridici in-house din zona Europei Centrale si de Est. Lansarea din acest an va fi insotita si de un summit tematic, organizat in perioada 10-11 septembrie 2015, la Hotelul Sofitel, din Budapesta.

La fel ca anul trecut, studiul din 2015 va invita peste 3.000 de General Counsel/Heads of Legal din regiune sa completeze un scurt chestionar on-line ale carui intrebari vizeaza cele mai bune practici, strategii cheie si preferinte personale ale respondentilor.

Sondajul este disponibil AICI.

La studiul din 2014 au participat aproape 700 de consilieri seniori in-house, raspunsurile acestora fiind centralizate si folosite in elaborarea raportului CEE Corporate Counsel Best Practices Handbook. David Stuckey, Editor Executiv al CEE Legal Matters, se asteapta ca raportul din acest an sa creasca in popularitate. “Pe masura ce ne-am dezvoltat, reteaua de contacte a crescut odata cu noi. Astfel, in acest moment, reteaua respectiva este mult mai vasta; numarul avocatilor cu care pastram legatura, atat in-house, cat si din cadrul societatilor juridice, este considerabil mai mare fata de cel de anul trecut. In plus, cei care au participat la studiul din 2014 s-au declarat multumiti de rezultate si le-au gasit extrem de utile. Vestea s-a raspandit, asa ca nu am nicio indoiala ca raportul din acest an va fi unul care se va bucura de o prezenta mult mai larga din partea celor carora le este adresat“, a precizat David Stuckey.

Participantii la sondajul din acest an vor primi gratuit, asa cum s-a intamplat si in urma cu un an, o copie electronica a raportului generat, precum si o reducere de 25% la achizitionarea de bilete la General Counsel Summit, eveniment ce va avea loc in zilele de 10 si 11 septembrie, la Hotel Sofitel din Budapesta. Capitala Ungariei va gazdui, atunci, un summit fara precedent, proiectat exclusiv pentru General Counsel/Heads of Legal. Lista speakerilor anuntati pana acum ii include pe Paul Kara, Vicepresedinte si Group General Counsel al companiei MOL, Judith Gliniecki, General Counsel la CEE Equity Partners, Andras Mohasci, Commercial Compliance Counsel al companiei British American Tobacco, Gergo Budai, General Counsel si Deputy CEO la Invitel, si multi altii. In plus, Marie-Anne Birken, General Counsel al Bancii Europene pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD), va sustine o prelegere in care va prezenta cum General Counselii pot fi agenti ai reformelor de drept.

Mai multe informatii despre eveniment sunt disponibile AICI.

Radu Cotarcea, Managing Editor al CEE Legal Matters, considera ca evenimentul, care, asa cum spera organizatorii, va deveni unul anual, umple un gol evident. “Ani la rand, consilierii in-house ni s-au plans ca oportunitatile lor pentru networking, creare de retele, schimb de idei si simpla comunicare despre cel mai bun mod de gestionare a timpului si de abordare a numeroaselor provocari cu care se confrunta zilnic sunt limitate. A devenit clar pentru noi ca organizarea unui eveniment dedicat, creat special pentru ei, cu nevoile lor in minte, ar fi extrem de utila. In acelasi timp, sincer, cred ca un astfel de eveniment va fi si distractiv”, spune, schitand un zambet, Radu Cotarcea.

Printre firmele de avocatura care si-au anuntat sustinerea, atat pentru sondaj, cat si pentru summit, se numara Gide Loyrette Nouel. In curand, alti parteneri ai evenimentului vor fi facuti publici, precizeaza organizatorii.