WIN Gallery vernisează expoziția „Melodie în nuanțele toamnei”

În spiritul anotimpului, WIN Gallery vă invită la o nouă expoziție de artă contemporană românească ce reunește lucrări de pictură și sculptură, majoritatea expuse public în premieră. Lucrările pot fi admirate si achiziționate începând de miercuri, 20 septembrie.

WIN Gallery vernisează expoziția Melodie in notele toamnei, având ca teme centrale transformarea și ciclicitatea naturii. Inspirată de succesiunea anotimpurilor, colecția de picturi si sculpturi a fost, in cea mai mare parte, realizată pentru WIN Gallery și va fi expusă în premieră publicului.

Doamna Marinela Măntescu-Isac, artist vizual și curator, pune în dialog figurativul și abstractul, deconstruind subiectul în metafore personale și creând, în mod simultan, un colaj de interpretări. Aranjarea lucrărilor, unele în relație cu altele nu se dorește a fi o narațiune liniară, ci mai degrabă o povestire in rama. Împreună, oferă o “stare de spirit” a acestei toamne in mod particular și un fragment din “eternul autumnal”.

WIN Gallery aduce în prim plan perspectivele a 26 de artiști cunoscuți și apreciați nu numai in România ci și pe plan internațional, între care: Panaite și Vasilica Chifu, Dinu Câmpeanu, Ion Iancuț, Marinela Măntescu-Isac, Laurențiu Midvichi, Liviu Mihai, Sorin Otînjac, Valter Paraschivescu, Florin Suțu și Ana Rus.

WIN Gallery continuă seria evenimentelor având ca scop sporirea vizibilității artiștilor contemporani, onorarea patrimoniului cultural, stabilirea de conexiuni la nivel local, regional si global în sfera culturală și antreprenorială și explorarea unor abordări și soluții transdisciplinare pentru probleme de actualitate. Echipa WIN Gallery este deschisă oportunităților de colaborare  care urmăresc o viziune apropiată și a inițiat deja o serie de parteneriate în acest sens.

Vernisajul expoziției „Melodie in notele toamnei” a avut loc pe 19 septembrie, în cadrul unui eveniment privat. Începând cu  20 septembrie, galeria este deschisă publicului, de luni până vineri, între orele 10:00 – 19:00, pe baza unei rezervări prealabile, ce poate fi făcută contactându-ne pe adresele de email contact@wingallery.ro și maria.silivastru@psc-group.ro.

Pentru mai multe informații despre WIN Gallery, expozițiile viitoare și evenimentele culturale organizate, vă invităm să ne contactați la adresa de e-mail contact@wingallery.ro.


Despre WIN Gallery:

WIN Gallery este o galerie de artă situată în București, dedicată promovării culturii și creării unei platforme de întâlnire și dialog multi-disciplinar. Prin organizarea de expoziții, evenimente și activități educative, WIN Gallery își propune să aducă arta mai aproape de publicul larg și să contribuie la dezvoltarea unei societăți mai creative, mai armonioase și mai bine pregătită pentru provocările prezentului.

Comunicat de presă