ELSA tranzacționează know-how în cadrul școlii de vară dedicată „Mergers & Acquisitions”

ELSA București are deosebita plăcere de a anunța deschiderea celei de a doua perioade de aplicații pentru Summer ELSA Bucharest Law School „Mergers & Acquisitions”, care se va desfășura în perioada 18 – 27 iulie, la Izvorani, Hotel Sydney 2000. Această ediție a Școlii de Vară abordează un subiect care nu este doar interesant, ci este și de actualitate, în ultimii ani având loc peste 500000 de tranzacții M&A, ceea ce reprezintă un record in lumea „corporate”.

Programul academic este unul inovator, care le va permite participanților să pună în practică ceea ce studiază și astfel să aibă o viziune cât mai clară asupra operațiunilor de M&A. Programul se va desfășura pe o perioadă de 7 zile, fiecare zi înglobând două prelegeri și un workshop, iar în ultima zi participanţii vor pune în practică toate cunoștinţele dobândite, prin intermediul unor negocieri simulate în domeniul fuziunilor și achiziţiilor.

Summer ELSA Bucharest Law School își propune ca, în urma programului academic, participanții să dobândească cunoștințe introductive în ceea ce privește domeniul fuziunilor și achizițiilor și să își dezvolte abilitățile de aplicare a noțiunilor descoperite, observând modul în care se desfășoară astfel de operațiuni și familiarizându-se cu domeniile în care acestea se întâlnesc.

Întrucât aceasta Scoală reunește studenți, masteranzi și absolvenți din întreaga lume, programul socio-cultural are la baza diversitatea culturală. Participanții vor avea astfel șansa ca prin intermediul activităților pregătite de către membrii comitetului de organizare să își împărtășească ideile, valorile și tradițiile, desfășurându-se un continuu dialog intercultural.

În cadrul programului social, aceștia vor avea oportunitatea să experimenteze viața de noapte în București, care este cât se poate de diversă și să se familiarizeze cu modul în care românii obișnuiesc să petreacă. Totodată, participanții vor avea ocazia să descopere Bucureștiul și „la lumina zilei”, pentru aceștia fiind pregătit un program cultural  ce include bus tour, vizită la Palatul Parlamentului, vizită la Muzeul National al Satului „Dimitrie Gusti” și multe alte surprize care îi vor încânta.

Având o experiență vastă de 17 ani în organizarea școlilor de vară internaționale, ELSA București vă încurajează să aplicați cu încredere la Summer ELSA Bucharest Law School „Mergers & Acquisitions” pentru a avea parte de o vară productivă și de neuitat!

Pentru mai multe informații, doritorii pot accesa următorul link lawschools.elsa.org/summer/bucharest-mergers-acquisitions/ și vor avea posibilitatea de a completa formularul de înscriere în perioada 21-28 mai (23:59 CEST).