Daniel Costea paraseste firma Voicu & Filipescu

Daniel Costea, care a luat decizia de a se dedica unei initiative personale, va intrerupe colaborarea cu Voicu & Filipescu incepand cu luna mai. 

Firma de avocatura Voicu & Filipescu va continua sa fie coordonata de managing board-ul format din cei opt partneneri ramasi si cei sase ocupanti ai pozitiei de managing associate.

Costea a fost unul dintre membrii echipei initiale a Voicu & Filipescu, de la lansarea firmei in anul 2001, prin preluarea de catre avocatii Daniel Voicu si Mugur Filipescu a biroului local al Arent Fox Kitner Plotkin & Kahn L.L.P.

In 2006 a fost numit partener si membru al managing board, iar in 2010 a devenit deputy managing partner in cadrul firmei.

“Daniel ne-a fost coleg inca de pe vremea biroului local al Arent Fox si un membru stimat al echipei, pozitia in firma fiindu-i recunoscuta prin promovarile succesive. intelegem ca in acest moment optiunea sa personala este de a-si dezvolta cariera in alta directie si ii dorim succes in ce va intreprinde”, a declarat Daniel Voicu, unul dintre cei doi parteneri fondatori ai firmei.

“Decizia de a face o schimbare este una dificila – timp de 12 ani am fost parte a echipei Voicu & Filipescu, o experienta care m-a dezvoltat atat in plan profesional, cat si personal. Ramanem legati prin aceasta experienta comuna, insa simt ca in acest punct am nevoie sa ma dedic unui alt proiect”, a declarat Daniel Costea.

Voicu & Filipescu este una dintre cele mai importante firme de avocatura de business din Romania in privinta cifrei de afaceri si a pozitiei pe piata. In prezent, echipa firmei include 55 avocati, consultanti si angajati, experienta avocatilor Voicu & Filipescu fiind recunoscuta international de ghiduri legale de renume precum Chambers and Partners, Legal500, IFLR1000.