RTPR Allen & Overy a asistat RBS Romania la vanzarea portofoliului de retail finance al bancii catre UniCredit Tiriac Bank si UniCredit Consumer Financing

RTPR Allen & Overy a asistat RBS Romania in tranzactia privind vanzarea portofoliului de retail finance catre UniCredit Tiriac Bank si UniCredit Consumer Financing, o tranzactie complexa, ce a implicat munca intensa in echipa mixta de M&A si finance & banking.

Echipa RTPR Allen & Overy a fost formata din partenerii Mihai Ristici, Alexandru Retevoescu, Hugh Owen si avocatii asociati Loredana Boeru si Roxana Ionescu.

“Ca sa oferi consultanta la vanzarea unui portofoliu de retail finance trebuie sa intelegi cum functioneaza acest segment de piata, de la aspectele juridice extrem de variate pe care le implica, pana la felul in care se face o migrare tehnica a produselor in contextul unui transfer de portfoliu”, a declarat Loredana Boeru, senior associate RTPR Allen & Overy.

“Am lucrat excelent cu echipele RBS Londra si RBS Romania in pregatirea acestei tranzactii. Este foarte reconfortant sa ai un client foarte bine pregatit si sofisticat, alaturi de care poti descifra din secretele reusitei intr-un astfel de business”, a adaugat Loredana Boeru.

RTPR a fost infiintata in anul 2004 si activeaza in asociere cu firma londoneza Allen & Overy din 2008.

RTPR Allen & Overy are o echipa de 42 de avocati, inclusiv 4 parteneri – Costin Taracila, Victor Padurari, Alexandru Retevoescu si Mihai Ristici.

Domeniile principale de activitate ale RTPR Allen & Overy sunt: finantari, fuziuni si achizitii, piete de capital, insolventa si restructurari, concurenta, dreptul muncii, litigii si arbitraj, si consultanta pentru sectoarele de afaceri inclusiv energie, telecomunicatii, finantare, real estate si industria farmaceutica.