Chambers Global 2015. Dragne & Asociatii, “convingatori in instanta si concisi in argumentatie”

Firma de avocatura Dragne & Asociatii este recomandata, pentru cel de-al patrulea an consecutiv, de ghidul Chambers Global, editia 2015, pentru activitatea sa in domeniul litigiilor, arbitrajului, restructurarilor si insolventei, potrivit rezultatelor oficiale publicate joi, 12 martie 2015.

Suntem incantati de aceasta importanta recunoastere a activitatii noastre, vom continua sa oferim aceleasi servicii legale de calitate in toate domeniile”, spune Ion Dragne. “Ne onoreaza faptul ca suntem recomandati de clientii nostri an de an si apreciem eforturile de evaluare din partea acestor publicatii”, adauga avocatul.

Societatea de avocati inregistreaza un traseu ascendent in evaluarea realizata de publicatia britanica Chambers & Partners, fiind plasata pe cel de-al doilea palier al clasamentului (“Band 2”), in doua dintre cele patru domenii supuse cercetarii, alaturi de cele mai importante societati de avocatura din Romania, ca numar de avocati si vechime pe piata.

Una dintre cele mai ample initiative de cercetare a practicii avocatiale la nivel international, Chambers Global confirma calitatea de lider pe piata a Dragne & Asociatii in domeniile “Dispute Resolution” si “Restructuring/Insovency”.

_MNC5938 2

Totodata, Ion Dragne (foto deasupra), Managing Partner, si Delia Bosman (foto articol), Deputy Managing Partner, sunt caracterizati ca fiind avocati convingatori in fata instantelor de judecata si cu o abordare diferita in solutionarea litigiilor.

Potrivit surselor citate de Chambers, Ion Dragne este “un avocat proeminent si impresionant, cu o personalitate puternica”, (…) “concis in argumentatie si foarte convingator in instanta”, fiind apreciat pentru coordonarea proiectelor complexe si viziunea sa, “la 360 de grade”.

Delia Bosman este “un avocat erudit, care ofera sfaturi juridice prompte si de calitate”, (…) “solutii si abordari neconventionale in litigii”.

Dragne & Asociatii este recunoscuta de ghidurile internationale de profil ca fiind una dintre cele mai importante societati de avocatura din Romania. Catalogata drept lider in materie de Litigii si Arbitraj, Dragne & Asociatii este mentionata in fiecare an de publicatiile Legal 500 EMEA, Chambers Europe, IFLR 1000 si Best Lawyers ca o societate cu experienta in diverse domenii (Banking, Real Estate, Corporate si M&A, Project Finance). Structurate pe arii de practica, echipele de avocati sunt coordonate de sase asociati: Ion Dragne, Stelian Garofil, Delia Bosman, Andreia Oana Dumitrescu, Daniel Cirstea si Ioana Oprea. Fondata in anul 2010, societatea aniverseaza in 2015 cinci ani de existenta.