The Lawyer Awards 2015. Musat & Asociatii, “Firma de avocatura a anului in Romania”

Musat & Asociatii a fost desemnata, joi seara, la Londra, “Firma de avocatura a anului in Romania”, in cadrul celei de-a sasea editii a evenimentului The Lawyer European Awards, organizat de catre publicatia britanica The Lawyer. Premiul, inmanat Monei Musat (foto), Managing Partner al firmei de avocatura, rasplateste performantele deosebite obtinute de Musat & Asociatii in anul 2014.

Untitled

Joi, 12 martie 2015, Londra a fost capitala europeana a firmelor de avocatura. Hotelul Marriott Grosvenor Square, situat in buricul metropolei, a gazduit cea mai importanta festivitate de premiere a realizarilor avocatiale de pe batranul continent, inregistrate pe parcursul anului trecut.

In Romania, pe lista scurta intocmita de catre The Lawyer, la sectiunea “Firma de avocatura a anului”, s-au aflat sase societati juridice: trei dintre cele sase candidate care au intrat in cursa pentru adjudecarea prestigiosului trofeu sunt autohtone, respectiv Maravela & Asociatii, Musat & Asociatii si Zamfirescu Racoti & Partners, in cazul celorlalte trei fiind vorba de birouri locale ale unor firme internationale, si anume Kinstellar, Schoenherr si Wolf Theiss Rechtsanwälte GmbH & Co KG.

Castigatoare a fost declarata firma de avocatura Musat & Asociatii.

Firmele finaliste au fost selectionate de comisia de jurizare in baza demonstrarii faptului ca au derulat o activitate excelenta in regiune in ultimul an. Juriul care a decis castigatorii a fost format din consilieri ai companiilor multinationale si parteneri ai firmelor private de practica, crieteriile de departajare fiind legate de importanta pe care firmele o acorda clientului, inovatia tranzactiilor incheiate si noile mandate.

La editia precedenta a The Lawyer European Awards, “Firma de avocatura a anului in Romania” a fost desemnata Tuca Zbarcea & Asociatii.