Chambers Europe 2014: Tuca Zbarcea & Asociatii bifeaza, din nou, excelenta

Tuca Zbarcea & Asociatii a reiterat succesul de acum patru ani si a castigat cel mai prestigios premiu european de excelenta – “Firma  de Avocatura a Anului” – oferit de editorii ghidului britanic dedicat pietei avocaturii – Chambers Europe.

Publicatia internationala Chambers Europe, versiunea europeana a prestigiosului ghid international al firmelor de avocatura, a desemnat Tuca Zbarcea & Asociatii drept „Firma de Avocatura a Anului” din Romania, in cadrul galei premiilor de excelenta „Chambers Europe Awards for Excellence” desfasurata ieri seara la Grosvenor House Hotel din Londra. Firma de avocatura din Romania isi adauga astfel in palmares al doilea trofeu Chambers Europe, dupa distinctia castigata in 2010 din partea aceleiasi publicatii.

Ceremonia de decernare a premiilor a adunat sute de avocati si consilieri in-house din cadrul diferitelor case de avocatura si companii de top din Europa, fiind unul dintre cele mai asteptate evenimente ale anului de catre comunitatea juridica internationala. Gazdele serii au fost Georgia Brooks, editorul pe Europa al ghidului Chambers Europe, si Alastair Sutton, un eminent practician in drept european din cadrul Brick Court Chambers.

Din Romania, cinci societati de avocati independente si internationale au intrat in competitia pentru premiul „Firma de Avocatura a Anului”. Potrivit editorilor ghidului international Chambers Europe, trofeul a revenit Tuca Zbarcea & Asociatii pentru performantele inregistrate in ultimele 12 luni, proiectele semnificative gestionate, evolutia strategica impresionanta si excelenta in relatia cu clientii.

Stefan Damian (foto), Deputy Managing Partner, a declarat: Suntem onorati sa primim un al doilea premiu din partea ghidului Chambers Europe, recunoscut pentru rigoarea cu care evalueaza performantele inregistrate de firmele de avocatura in decursul ultimelor 12 luni. Din acest punct de vedere, trofeul din aceasta seara reprezinta o realizare remarcabila pe care o dedicam echipei si tuturor clientilor nostri”.    

Premiul „Firma de Avocatura a Anului” reprezinta cea mai inalta recunoastere europeana atribuita unei case de avocatura de catre editorul britanic Chambers & Partners. Criteriile de selectie s-au bazat pe un studiu independent organizat in cateva zeci de jurisdictii pentru editia din 2014 a ghidului Chambers Europe.

Gala Chambers Europe Awards a prilejuit decernarea a 28 de premii unor case de avocatura din Austria, Belgia, Cehia, Danemarca, Franta, Germania, Grecia, Irlanda, Italia, Olanda, Norvegia, Polonia, Portugalia, Romania, Rusia, Spania, Suedia, Elvetia, Marea Britanie, Ucraina.

In ultimii 24 de ani, editorul britanic Chambers & Partners a realizat clasamente anuale ale firmelor de avocatura din intreaga lume, fiind recunoscut pentru rigurozitatea studiilor de piata efectuate, calitatea si obiectivitatea cu care analizeaza performantele mediului juridic international.

Lista nominalizatilor la premiile de excelenta „Firma de Avocatura a Anului” din cadrul „Chambers Europe Awards for Excellence” este disponibila aici.