Borza si Asociatii inchiriaza 750 mp in Opera Center

Grupul de avocatura Borza si Asociatii a inchiriat 750 mp in Opera Center, complex de birouri aflat in proprietatea CA IMMO, potrivit unui comunicat de presa al CBRE, compania ce a intermediat tranzactia.

„Aceasta mutare reprezinta o etapa fireasca, ce face parte din procesul nostru de dezvoltare. Am decis ca pozitia castigata in clasamentul firmelor de insolventa sa fie reflectata si prin intermediul unui sediu adecvat. De asemenea, mutarea intr-o locatie exclusiv de afaceri, reprezinta un prim pas dintr-un plan de investitii pe care avocatul Remus Borza l-a gandit strategic pentru dezvoltarea business-ului de avocatura”, a declarat avocatul Remus Borza (foto), Managing Partner al grupului Borza si Asociatii.

„Ne bucuram ca am reusit sa aducem in portofoliul nostru un client important si reprezentativ pentru domeniul in care activeaza – Grupul Borza si Asociatii, alaturi de celelalte companii de renume deja prezente in Opera Center, respectiv NN Lease, Glaxo Smithkline, Stoica & Asociatii, Adecco Romania si  GeCad E-Payment International”, a declarat Marian Roman, Managing Director al CA IMMO in Romania.

Grupul Borza si Asociatii detine doua societati de insolventa, Euro Insol SPRL si Assistance Insolv SPRL, situate intre primele 5 firme de insolventa din Romania, gestionand active ce depasesc agregat cifra de 650 milioane de euro. In portofoliul societatilor se afla nume de rezonanta precum Asmita Gardens, Ibiza Sol, Uztel, CFR Mesagerie, Meridian Land, World Trade Center, Hotel Planet, Plafar, Universul, Servtrans, Elca Auto, Real Power Construct, Institutul National al Lemnului, Bucovina Mineral Water.