Biris Goran promoveaza un nou Partener si intareste echipa de real estate

Firma de avocatura Biris Goran promoveaza un nou partener, Ana Maria Andronic (foto), care, in ultimii ani, a consolidat pozitia de top a firmei pe piata de IT si online si va continua sa dezvolte Practica in domeniul Proprietatii Intelectuale, IT & Media. In plus, Biris Goran isi consolideaza echipa de drept imobiliar, prin cooptarea lui Stefanita Georgescu.

Ana Maria Andronic s-a alaturat echipei Biris Goran in 2008 si coordoneaza practica in domeniul Proprietatii Intelectuale, IT si Media. Considerata cel mai bun avocat din Romania atunci cand vine vorba despre proiecte IT si in domeniul online, Ana Maria este forta motrice a VentureConnect, o importanta platforma de investitii pentru societati IT si online inovatoare din Romania. In cadrul practicii sale IT, Ana Maria gestioneaza intreaga perioada de viata a unei companii IT, cu accent accent pe aspecte legate de investitii de tip business angel si cu capital de risc, drepturi de proprietate intelectuala, confidentialitate, drept societar, fuziuni si achizitii si dreptul muncii.

Inainte de a se alatura Biris Goran, Ana Maria a lucrat ca grefier pentru Onorabilul Judecator James J. Brady din cadrul instantei federale a Districtului de Mijloc al statului Louisiana si ca cercetator in cadrul Institutului de Cercetare pentru Studii pre-litigioase din Washington, D.C. Inainte de experienta sa in S.U.A., Ana-Maria a fost avocat coordonator in cadrul Asociatiei Baroului American/Initiativa pentru un Stat de Drept din Bucuresti, unde s-a ocupat de numeroase proiecte de reformare a sistemului judecatoresc, finantate de catre Agentia Statelor Unite pentru Dezvoltare Internationala si de Ministerul Public al Statelor Unite.

Ana Maria a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universitatii din Craiova, in 1997, si Institutul National al Magistraturii, Bucuresti, in 1998. In 2006, a obtinut o diploma de Master in Dreptul Proprietatii Intelectuale in domeniul Internetului, in cadrul Universitatii de Stat din Louisiana, Baton Rouge, SUA. Un an mai tarziu, a fost admisa in Baroul Bucuresti, iar in 2011, in Baroul statului New York.

Victor Constantinescu, partener fondator al Biris Goran, a mentionat: “Aceasta promovare era evidenta pentru noi: Mary, asa cum ii spunem, este cel mai bun avocat din sectorul IT din Romania, nefiind depasita de nimeni. Nimeni nu are pregatirea sa in SUA, experienta sa in domeniul tranzactiilor cu companii din zona IT, antreprenori si investitori, abordarea si abilitatile sale de management al clientilor, toate cuprinse intr-o singura persoana. Mary este o parte vitala a echipei BG si suntem bucurosi ca ni se alatura in calitate de partener.”

Stefanita Georgescu_Avocat Senior 2

Stefanita Georgescu (foto deasupra) se alatura firmei Biris Goran in calitate de Avocat Senior, pentru a completa echipa specializata in real estate. Stefanita are peste 11 ani experienta in acordarea de consultanta in tranzactii si aspecte de reglementare cu privire diverse tranzactii nationale si transfrontaliere.

Stefanita are avantajul unei experiente de lucru cu institutiile financiare bancare si non-bancare, precumcinci ani in cadrul ING Romania, unde a efectuat investigatii complexe de titluri de proprietate si a fost implicat in tranzactii imobiliare comerciale, inclusiv achizitii, dispuneri, finantari si leasing, dar sidoi ani in functia de coordonator al departamentului juridic al companiilor romanesti din Grupul Kardan, unde a fost implicat in fuziuni si achizitii, finantari si aspecte de reglementare si contracte comerciale.

Aceasta experienta i-a oferit o expunere larga la diverse standarde, precum necesitatea de a efectua evaluari de risc in conformitate cu standardele bancare. Cooptarea lui Stefanita in echipa Biris Goran consolideaza angajamentul firmei de a oferi rezultate in conformitate cu aceste standarde.