Biris Goran castiga din nou prestigiosul premiu „Firma de avocatura a anului” in cadrul Galei CIJ

Firma de avocatura Biris Goran a castigat din nou distinctia „Firma de avocatura a anului” in cadrul Galei Premiilor CEE Construction and Investment Journal din data de 4 decembrie 2014. Acesta este cel de-al treilea premiu CIJ acordat echipei Biris Goran, primele doua fiind obtinute in 2012 si 2010.

Construction and Investment Journal este cea mai importanta publicatie de real estate din Europa Centrala si de Est dedicata investitorilor si expertilor in real estate, iar gala este considerata cea mai prestigioasa ceremonie de acordare de premii pentru sectorul imobiliar din Romania.

Firma Biris Goran a fost aleasa de peste 150 de experti in real estate din tara si din regiune dintr-o lista de concurenti importanti, nominalizati de asemenea la premiu: David & Baias, Dentons, Reff & Asociatii si Wolf Theiss, procesul fiind auditat de o firma din Big Four. Gala CIJ si premiile oferite in cadrul acesteia sunt de referinta pentru sectorul imobiliar din Romania.

Victor Constantinescu, coordonator al departamentului de real estate si unul dintre partenerii coordonatori ai firmei, a declarat: „Acest premiu reprezinta o recunoastere constanta a eforturilor noastre de a oferi clientilor nostri servicii care aduc un plus de valoare si de a le trata problemele ca si cum ar fi ale noastre. Premiul inseamna foarte mult pentru noi si ne motiveaza sa continuam activitatea la acelasi nivel.”

Biris Goran este o firma de avocatura din Romania, cu peste 35 de avocati, infiintata in 2006. Biris Goran ofera o gama completa de servicii juridice, axata in special pe domeniile fiscal, imobiliar, drept societar, dreptul concurentei, litigii, finantari, proprietate intelectuala, IT & mass-media, achizitii publice, energie si insolventa.

La sfarsitul lunii octombrie 2014, Biris Goran a oferit consultanta Raiffeisen Evolution in legatura cu cea mai importanta tranzactie imobiliara a anului 2014 de pe piata romaneasca: vanzarea mall-ului Promenada.

Departamentele firmei Biris Goran sunt evidentiate in mod curent ca fiind printre cele mai bune din tara de catre ghiduri precum Chambers Europe si European Legal 500.