Maravela|Asociatii coopteaza trei avocati. Bpv GS, Peli Filip, White & Case, Clifford Chance Badea, Musat & Asociatii si ZRP, pe cartile lor de vizita

Firma de avocatura Maravela|Asociatii isi extinde si consolideaza departamentele de Dreptul Penal al Afacerilor, Litigii & Arbitraj, Energie si Fuziuni & Achizitii, trei profesionisti cu experienta remarcabila in aceste domenii alaturandu-se echipei.

Ioan Roman, fost avocat colaborator senior in cadrul Bpv Grigorescu Stefanica si avand o vasta experienta in litigii si arbitraje, s-a alaturat Maravela|Asociatii in calitate de Senior Associate. Ioan a asigurat de-a lungul timpului reprezentare juridica in numeroase litigii comerciale, incluzand proceduri de insolventa sau de faliment, dispute administrative, litigii de munca, proceduri de executare silita sau litigii corelative achizitiilor publice. De asemenea, a fost implicat in arbitraje complexe privind proiecte de infrastructura, IT sau hidroenergie, experienta lui fiind corelata cu o gama larga de arii de practica precum drept imobiliar si al constructiilor, dreptul transporturilor, drept bancar sau drept medical.

Ioan Roman

Ioan se alatura unei echipe de litigii cu o experienta remarcabila, ce rezida atat in numarul de mandate gestionate, aflat in permanenta crestere, cat si in experienta cumulata a membrilor echipei coordonate de catre avocatul asociat Gelu Maravela, ce a supervizat numeroase litigii si arbitraje comerciale de amploare incheiate, in marea majoritate a cazurilor, cu succes. In plus, echipa de litigii a Maravela|Asociatii este recunoscuta si pentru elaborarea de strategii pre-litigioase, care permit minimizarea riscurilor in potentiale dispute sau obtinerea unor intelegeri amiabile.

Gabriela Petrea, fost avocat colaborator senior in cadrul Peli Filip si avocat colaborator in cadrul White & Case si Clifford Chance Badea, s-a alaturat Maravela|Asociatii in calitate de Senior Associate. Detine o experienta semnificativa in domeniul energiei, fiind implicata in numeroase proiecte de energie regenerabila sau conventionala, asistenta acordata variind de la structurarea tranzactiilor, construirea strategiei de achizitie a proiectelor sau evaluarea juridica a acestora, la chestiuni complexe de reglementare si functionare a pietei de profil. De asemenea, Gabriela este un avocat experimentat in fuziuni si achizitii, asistand mari corporatii internationale in legatura cu structurarea si implementarea proiectelor de investitii in cele mai variate sectoare – retail, automotive, imobiliare, IT, etc.

Gabriela Petrea

Gabriela devine astfel parte a unei echipe de energie ce gestioneaza proiecte complexe in domeniu, avocatii Maravela|Asociatii fiind implicati intr-o gama variata de tranzactii in acest domeniu. Expertiza Maravela|Asociatii in domeniul energiei este recunoscuta si la nivel international, Best Lawyers, unul din cele mai vechi si respectate directoare juridice internationale, editat in Statele Unite ale Americii, desemnandu-l pe Gelu Maravela drept avocatul anului 2014 – 2015 in domeniul energiei (”2014 – 2015 Energy Law Lawyer of the Year”).

Catalin Oncescu, fost avocat colaborator in cadrul Musat & Asociatii si Zamfirescu, Racoti & Partners, s-a alaturat Maravela|Asociatii in calitate de Senior Counsel. Catalin este specializat in drept penal al afacerilor, probleme privind lupta impotriva coruptiei si frauda corporativa, precum si in diverse alte investigatii specializate (e.g., Departamentul pentru Combaterea Fraudelor / Biroul European Anti-frauda, Directoratul General pentru Fraude Fiscale, etc.). De asemenea, a fost implicat in numeroase dispute comerciale complexe si structuri de solutionare alternativa a disputelor, asistand de-a lungul timpului atat companii nationale si internationale, listate sau private, precum si persoane fizice sau grupuri de persoane fizice.

Catalin Oncescu

Catalin vine sa intareasca fortele echipei de drept penal al afacerilor a Maravela|Asociatii, experienta sa vasta in domeniu completand abilitatile unui departament in crestere, ai carui avocati au fost tinuti ocupati in ultimii ani de mandate din cele mai variate, privind infractiuni de evaziune fiscala, de spalare de bani sau infractiuni de coruptie.

Formata din avocati, consultanti fiscali si practicieni in insolventa cu experienta in unele dintre cele mai mari proiecte si tranzactii desfasurate pe piata romaneasca, echipa Maravela|Asociatii ofera servicii integrate de consultanta si reprezentare in domeniul juridic si fiscal, precum si in materie de insolventa. Maravela|Asociatii activeaza in toate ariile de practica aferente sectoarelor privat si public, avand un portofoliu de marca format din companii multinationale, companii romanesti de renume, investitori strategici, autoritati publice si companii de stat.