Badea, Popa & Asociatii continua seria proceselor impotriva Antenei 3

Firma de avocatura Badea, Popa & Asociatii a fost solicitata intr-un nou proces in care de partea cealalta, in calitate de parat, se va afla postul de televiziune Antena 3. In acest litigiu, cei de la Badea, Popa & Asociatii o vor reprezenta pe Ioana Basescu (foto), fiica cea mare a presedintelui Traian Basescu.

Ioana Basescu a dat recent in judecata postul de televiziune Antena 3. Conform portal.just.ro, procesul are obiectul “actiune in raspundere delictuala” si va fi judecat de Sectia a III-a Civila a Tribunalului Bucuresti. Actiunea in instanta a fost inregistrata la 5 mai si nu a primit, deocamdata, un prim termen de judecata.

Demersul Ioanei Basescu vine dupa ce postul Antena 3 a difuzat mai multe emisiuni in care a fost mediatizata o ancheta jurnalistica legata de terenul achizitionat de aceasta in comuna calaraseana Nana, dar si de presupuse legaturi de afaceri ale fiicei presedintelui.

In acest litigiu, Ioana Basescu a ales sa fie reprezentata de Badea, Popa & Asociatii. Firma de avocatura continua, astfel, seria proceselor in care de partea opusa s-au aflat, in calitate de parat, fie postul de televiziune Antena 3, fie realizatori de emisiuni din cadrul acestuia. Astfel, cei de la Badea, Popa & Asociatii i-au reprezentat, pana acum, pe procurorul Oana Schmidt Haineala, care a dat in judecata postul Antena 3, pe presedintele ANI, Horia Georgescu, care a actionat in judecata atat postul de televiziune, cat si pe Mircea Badea, realizatorul emisiunii “In gura presei”, pe tatal lui Horia Georgescu, intr-un proces impotriva Antenei 3 si a realizatoarei Oana Stancu, dar si pe Robert Turcescu, realizator al emisiunii “Sub semnul intrebarii”, difuzata de postul de televiziune B1TV, intr-un proces cu Mircea Badea. Toate procesele au fost castigate de Badea, Popa & Asociatii, cu mentiunea ca sentintele au fost pronuntate in prima instanta si pot fi atacate cu apel. Mai multe despre acest subiect puteti citi aici.