Bondoc si Asociatii il coopteaza pe Nicolae Viorel Dinu, fost Partener al Musat & Asociatii

Firma de avocatura Bondoc si Asociatii continua extinderea echipei prin cooptarea lui Nicolae Viorel Dinu, in calitate de coordonator al practicii de Litigii. Anterior, Nicolae Viorel Dinu a ocupat functia de Partener in cadrul firmei Musat & Asociatii.

Viorel Dinu are peste 16 ani de experienta in litigii si arbitraj. El este unul dintre putinii avocati pledanti din Romania format inclusiv in Statele Unite ale Americii, cu  experienta semnificativa in litigii comerciale, civile, de drept administrativ si fiscal, inclusiv in domeniile achizitii publice, recuperare de creante si insolventa. A fost implicat, de asemenea, in spete sensibile in domeniul dreptului concurentei si al proprietatii intelectuale, precum si in cazuri complexe de arbitraj la ICC si ICSID.

Lucian Bondoc (foto articol), Managing Partner al firmei, a declarat: “Viorel face parte dintr-un grup select de litigatori din Romania. Prin cooptarea lui Viorel, se continua extinderea echipei noastre de litigii cu un profesionist recunoscut. Cu preocuparea sa pentru servicii de inalta calitate, Viorel se identifica cu cultura noastra de performanta si sunt convins ca impreuna vom continua dezvoltarea semnificativa a puternicii practici de litigii a firmei noastre.

Nicolae Viorel Dinu

Viorel Dinu (foto deasupra) a mentionat: „Sunt bucuros sa ma alatur echipei Bondoc si Asociatii, o echipa de avocati cu o inalta formare profesionala  Baza foarte solida de clienti de prestigiu, experienta echipei de litigii atat la nivel local cat si international, precum si experienta anterioara cu Lucian reprezinta baze excelente pentru obtinerea unor rezultate exceptionale in cadrul colaborarii noastre. De asemenea, alianta firmei cu White & Case LLP ne ofera oportunitatea de a fi conectati cu una dintre cele mai dezvoltate practici de litigii din lume, in beneficiul clientilor nostri.”

Viorel Dinu a absolvit Facultatea de Drept in cadul Universitatii Bucuresti, in anul 1997, si are un Master in Drept la George Washington University (bursier Fulbright, 2002 – 2003). Este membru in Baroul Bucuresti si in Baroul Statului New York. Inainte de a se alatura firmei Bondoc si Asociatii, Viorel a fost Partener la Musat si Asociatii, firma in cadrul careia a activat timp de aproape 4 ani, in perioada august 2010 – mai 2014.

Bondoc si Asociatii SCA este o societate de avocatura din primul esalon, avand o alianta formala cu White & Case LLP in ceea ce priveste Romania. Concomitent cu acordarea de consiliere juridica pe aspecte de drept romanesc, Bondoc si Asociatii conlucreaza la unison cu avocatii din cadrul firmei White & Case din cele 39 de birouri ale acesteia, stabilite in 26 de tari, conferind astfel amploare globala fiecarui proiect in parte.  Echipa de avocati a Bondoc si Asociatii SCA include atat avocati cu inalta experienta in ceea ce priveste cunoasterea pietei locale, precum si a mediului economic si de reglementare locala.