Angajatii model ai UNBR-ului si INPPA-ului primesc diplome de excelenta

Angajatii care s-au remarcat prin activitatea desfasurata in cadrul Uniunii Nationale a Barourilor din Romania (UNBR), dar si persoanele care au contribuit la atingerea obiectivelor Institutului National pentru Pregatirea si Perfectionarea Avocatilor (INPPA) vor primi diplome care sa ateste implicarea si aportul acestora la dezvoltarea celor doua institutii.

Consiliul UNBR a emis recent, in acest sens, doua hotarari.

1. Hotararea nr. 1009 din 24 mai 2014 prin care se acorda „Diploma de merit” angajatilor cu o activitate meritorie in cadrul Uniunii Nationale a Barourilor din Romania, barourilor si a institutiilor coordonate de U.N.B.R., la propunerea decanilor barourilor, a Comisiei Permanente a U.N.B.R. si a Consiliului de Conducere al C.A.A. Diploma poate fi vizualizata aici.

2. Hotararea nr. 1004 din 24 mai 2014 prin care se acorda „Diploma aniversara – INPPA 2014” avocatilor, cadrelor didactice si persoanelor care, prin devotament si activitate desfasurata cu dedicatie, au contribuit la realizarea scopurilor si obiectivelor Institutului National pentru Pregatirea si Perfectionarea Avocatilor, la implinirea a 10 ani de la data la care aceasta institutie a inceput sa functioneze efectiv – 17 aprilie 2004. Diploma poate fi vizualizata aici.