Bazil Oglinda, unul dintre fondatorii ONV Law, se retrage din societate si infiinteaza Oglinda si Asociatii

Bazil Oglinda (foto), unul dintre fondatorii ONV Law, a decis sa se retraga din societatea de avocatura, incepand cu luna mai 2015, si sa se implice preponderent in activitati extraavocatiale de arbitraj, publicistica si formare academica, prin infiintarea unei noi firme de avocatura, intitulata Oglinda si Asociatii.

Intreaga echipa ii multumeste lui Bazil Oglinda pentru contributia avuta de-a lungul timpului la realizarile profesionale ale societatii,” a declarat Radu Nemes, Managing Partner al ONV Law, pentru Juridice.ro.

As dori sa le multumesc atat partenerilor mei din ONV Law, cat si intregii echipe cu care am avut sansa sa colaborez pana astazi, pentru excelenta colaborare profesionala”, a subliniat Bazil Oglinda, odata cu anuntarea acestei decizii.

Bazil Oglinda este titularul cursului de drept al afacerilor in cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si arbitru la Curtea de Arbitraj Comercial, membru al Colegiului Curtii.

ONV Law este una dintre primele societati de avocatura din Romania, asigurand reprezentarea si consilierea a peste 300 de clienti interni si internationali cu precadere in litigii, achizitii publice si concesiuni, precum si in domeniul dreptului aviatic.