Kinstellar anunta cinci promovari in randul avocatilor seniori

Cinci avocati au fost promovati in cadrul societatii de avocatura Kinstellar. Promovarile vin ca o recunoastere a meritelor, a calitatilor profesionale si personale, a experientei ample din ariile lor de practica, precum si a devotamentului profesional, a efortului sustinut si a seriozitatii de care au dat dovad in ultimii ani.

Kinstellar_CMYK.jpg

Avocatii Laura Estrade si Remus Codreanu au fost promovati la statutul de Counsel.

Cu o experienta juridica de peste 11 ani, Laura Estrade este specializata in tranzactii corporate, fuziuni si achizitii si energie. Laura acorda consultanta juridica unui portofoliu larg de companii nationale si internationale din domenii diverse precum: energie, servicii pentru calitatea vietii, retail, inginerie, IT.

Remus Codreanu este un avocat cu o experienta de peste 11 ani, specializat in litigii, arbitraje, conformitate, risc si investigatii sensibile, dreptul muncii, achizitii publice, dreptul proprietatii intelectuale si insolventa. Remus ofera consultanta juridica, asista si reprezinta clienti locali si internationali in fata instantelor si a altor organe cu activitate jurisdictionala din Romania, precum si in arbitraje internationale. Remus are in portofoliu companii locale si internationale din domenii de activitate diverse precum: retail, inginerie, domeniul financiar-bancar, auto sau farmaceutic.

De asemenea, avocatii Catalin Georgescu, Mihaela Posirca si Zsuzsa Csiki au fost promovati la statutul de Managing Associate.

Kinstellar este o firma regionala independenta de avocatura, creata in noiembrie 2008 pentru a oferi consultanta si asistenta in litigii si arbitraje internationale si nationale companiilor si institutiilor financiare din tarile Europei Emergente si Asiei Centrale. Cu birouri in Almaty, Belgrad, Bratislava, Bucuresti, Budapesta, Istanbul, Praga si Sofia, echipa Kinstellar a fost in mod traditional implicata in tranzactii majore in regiune. Avand o echipa de peste 130 de avocati, Kinstellar ofera expertiza in dreptul corporatist / fuziuni & achizitii, drept bancar si finantari de proiecte, drept imobiliar, litigii/arbitraje, restructurari si insolventa, energie, media si IT, private equity si dreptul concurentei.