Promovari la Voicu & Filipescu

Voicu & Filipescu a facut o serie de promovari, ca urmare a evalurii anuale din interiorul firmei de avocatura. Astfel, mai multi avocati vechi din firma au fost avansati pentru performantele individuale obtinute in ultimii ani.

Avocata Raluca Mihai (foto articol), cu o vechime de peste 9 ani in firma si experienta considerabila in achizitii publice, litigii, dreptul muncii si consultanta generala, a fost promovata pe pozitia de partener. Raluca Mihai se alatura astfel, in structura de parteneriat, avocatilor Daniel Voicu, Mugur Filipescu, Marta Popa, Roxana Negutu, Dumitru Rusu, Florin Dutu si Georgiana Badescu, precum si lui Alex Tabacu – tax partner al grupului.

M-am format ca avocat in cadrul Voicu & Filipescu, iar fiecare promovare in ierarhia firmei a venit sa confirme un nou pas in procesul meu de maturizare profesionala. Numirea ca partener este mai mult decat incununarea acestei lungi relatii de colaborare, reprezinta o noua etapa a carierei mele si este o dovada de apreciere si incredere din partea firmei si a clientilor, pentru care le multumesc”, a declarat Raluca Mihai.

Gabriela Badescu

Totodata, Gabriela Badescu (foto deasupra), avocat cu experienta in domeniile asigurari, litigii si farmaceutice, a fost promovata pe pozitia de managing associate, iar Cristina Enaga (foto dedesubt), avocat cu experienta in proiecte de concurenta, corporate, M&A, imobiliare, devine senior associate.

Cristina Enaga

Incurajam dezvoltarea de relatii de lunga durata, atat in colaborarea cu clientii si partenerii externi, cat si cu membrii echipei. Promovarile de anul acesta vin sa recompenseze calitatile profesionale, loialitatea, atitudinea pozitiva si constructiva, precum si abilitatile de dezvoltare a bazei de clienti”, a declarat Daniel Voicu, partener fondator in cadrul firmei.

Anul trecut a fost unul aglomerat pentru avocatii Voicu & Filipescu:

1. Au fost implicati in procesul de integrare post-fuziune dintre doua banci, precum si in obtinerea aprobarilor necesare din partea Consiliului Concurentei si a Bancii Nationale a Romaniei cu privire la aceasta fuziune.

2. Au asistat societati multinationale in demararea de proiecte de investitii greenfield in tara noastra sub forma unei fabrici si, respectiv, a unui centru de competenta, acoperind si asistenta in accesarea de scheme de ajutor de stat.

3. Au coordonat derularea de investigatii due diligence si initierea unor tranzactii de fuziuni si achizitii in domenii precum financiar-bancar, materiale de constructii (pozitii de top ciment, agregate, betoane), spatii comerciale, industria textila, energie, industria chimica.

4. Au gestionat o serie de proiecte de dreptul concurentei, inclusiv investigatii derulate de catre Consiliul Concurentei si monitorizarea asumarii de angajamente de catre un operator economic, au castigat (ca parte a unei echipe complexe de consultanti) cel mai semnificativ litigiu privind aspecte de manipulare a pietei de capital si tranzactionare pe baza de informatii privilegiate judecat pe fondul cauzei de catre o instanta din Romania.

5. Au coordonat si castigat un numar considerabil de dosare privind in special achizitii publice, taxa claw back, daune de asigurari, probleme de dreptul muncii, aspecte fiscale, recuperarea de creante.

6. Au acordat asistenta in proiecte de achizitii publice, asistand in special ofertanti activi in domenii precum energie, echipamente medicale, servicii informatice.

Sub brandul Voicu & Filipescu activeaza in prezent firma de avocatura, societatea specializata in consultanta fiscala si contabila Voicu & Filipescu Tax Advisers SRL si societatea profesionala de practicieni in insolventa V.F. Insolventa SPRL, care impreuna acorda solutii integrate clientilor grupului, companii multinationale si locale.