Schoenherr și Asociații a asistat Allianz-Țiriac în legătură cu închirierea unui spațiu de birouri și a unui spațiu comercial în clădirea Țiriac Tower din Piața Victoriei

Schoenherr și Asociații SCA a asistat Allianz-Țiriac în legătură cu închirierea unui spațiu de birouri și a unui spațiu comercial în clădirea Țiriac Tower din Piața Victoriei, București. Compania de asigurări urmează să își mute sediul central în spațiul de birouri închiriat, care ocupă trei etaje și are o suprafață totală de 4.640 m2. De asemenea, Allianz-Țiriac va avea un concept store dedicat clienților în spațiul comercial de la parterul clădirii.

Serviciile echipei de real estate a Schoenherr și Asociații SCA cu privire la mutarea Allianz-Țiriac în noul spațiu au inclus asistență juridică în legătură cu pregătirea, negocierea și semnarea heads of terms și a contractului de închiriere. Avocatul Claudiu Stan (senior attorney at law) a avut un rol cheie în acest proiect.

Real estate este una dintre principalele arii de practică în cadrul Schoenherr și Asociații SCA. Aproximativ 20% dintre avocații firmei lucrează în acest domeniu, fiind implicați în tranzacții de achiziție de proprietăți imobiliare, dezvoltare imobiliară, construcții, închiriere. Firma acoperă toate sectoarele pieței imobiliare, precum și domeniile agricol și forestier.

Echipa de real estate a Schoenherr la nivel regional în Europa Centrală și de Est este coordonată de Sebastian Guțiu (office managing partner Romania). La nivel local, în coordonarea echipei specializate sunt implicate, de asemenea, și partenerele Simona Guțiu și Oana Constantinescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here