Dentons își consolidează practica de energie prin recrutarea Elenei Vlăsceanu în calitate de Counsel

Dentons anunță că avocata Elena Vlăsceanu s-a alăturat firmei în calitate de Counsel, decizie care va consolida astfel poziția de lider pe piață a practicii de Energie.

Elena Vlăsceanu are peste zece ani de experiență în corporate Mergers & Acquisitions, cu focus pe energie și resurse naturale, dar și pe construcții și infrastructură. A consiliat investitori în faza de achiziție, dezvoltare și de vânzare a unor proiecte majore de energie regenerabilă. Elena a absolvit Universitatea din București, Facultatea de Drept. Este membră a Baroului București și este vorbitoare de limbă română, engleză și franceză.

Claudiu Munteanu-Jipescu, Partener și Coordonator al departamentului de Energie din cadrul Dentons România, a declarat: ”Elena se alătură echipei noastre într-un moment de creștere foarte rapidă a practicii de energie. În ultimul an, am oferit consultanță pentru tranzacții care au totalizat o capacitate de producție aflată in dezvoltare de peste 1.300 MW de energie regenerabilă, inclusiv consultanță în domeniul comercializării vehiculelor electrice. La acestea se adaugă asistența noastră în tranzacții privind preluarea controlului unor surse importante de energie de tranziție, cum ar fi gazele naturale. Expertiza extinsă a Elenei în acest sector și angajamentul său față de excelență ne vor permite să ne servim mai bine clienții și să acceptăm noi proiecte în acest domeniu.”

Elena Vlăsceanu, Counsel al Dentons, a adăugat: ”Sunt mândră să fac parte din această echipă de top și aștept cu nerăbdare să mă implic creștere practicii de energie”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here