Laurenţiu, Laurenţiu & Associates – Attorneys at law (LLA) a oferit consultanță Blugento în tranzacția cu grupul polonez R22

Blugento, specializată în furnizarea de soluţii de eCommerce bazate pe platforma Magento a primit o investiţie în valoarea de 1 milion de euro din partea grupul polonez R22, pentru un pachet minoritar de acţiuni, 31%, bani cu care Blugento vrea să accelereze extinderea companiei la nivel internaţional, potrivit reprezentanţilor comapniei Blugento.

Tranzacţia a fost asistată de Laurenţiu, Laurenţiu & Associates- Attorneys at law (LLA), iar în urma noii fuziuni de capital compania specializată în furnizarea de soluţii ecommerce a fost evaluată la aproximativ 3,8 milioane de euro.

Parteneriatul cu grupul R22 ne va ajuta să ne atingem obiectivele de dezvoltare, să creăm soluţii de comerţ electronic pentru întreprinderile mici şi mijlocii şi să ne extindem la nivel internaţional. Sprijinul R22 include nu numai finanţarea pentru dezvoltare, ci şi accesul la know-how şi la o bază de peste 250.000 de clienţi ai Grupului”, a spus Sandu Băbăşan, CEO Blugento.

Planurile noastre de extindere vizează atât pieţe noi, cât şi produse noi. Am construit un portofoliu cuprinzător de servicii şi instrumente care permit antreprenorilor să îşi dezvolte afacerea online şi să le sprijine în automatizarea proceselor de business. Blugento este un instrument unic care permite crearea rapidă şi la costuri reduse de magazine online profesioniste. Compania şi-a dovedit valoarea pe piaţa românească şi este pregătită pentru o expansiune internaţională”, a adăugat Jakub Dwernicki, CEO al R22.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here