Clifford Chance oferă consultanță unei mari companii de asigurare în cadrul procedurii de listare la  London Stock Exchange

Clifford Chance și Freshfields Bruckhaus Deringer oferă consultanță filialei Swiss Re, ReAssure, cu privire la procedura de listare la London Stock Exchange.

Compania Swiss Re’s ReAssure este una dintre cele mai importante societatii de asigurare de viață din Marea Britanie, cu active de 68,7 miliarde de lire sterline și 4,3 milioane de polițe, informeaza Legal Week.

Valoarea filialei a fost estimată la 3,5 miliarde lire sterline în octombrie 2017, dar un alt acționar a investit în companie aproximativ 1 miliard de lire sterline, conform documentelor de investiții.

Echipa Clifford Chance, care ofera consultanta ReAssure, este condusă de M&A partner Katherine Coates, banking and finance partner Simon Sinclair și capital markets partners Iain Hunter și John Connolly.

Echipa Freshfields care ofera consiliere Credit Suisse, Morgan Stanley, UBS, BNP Paribas si HSBC este condusă de corporate partners Mark Austin și Doug Smith.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here