Dentons a consiliat Ciklum cu privire la achiziționarea dezvoltatorului de software CN Group

Dentons a consiliat Ciklum, companie globală de inginerie  și servicii digitale, cu privire la achiziționarea CN Group, firmă cehă de dezvoltare software, de la Genesis Capital, unul dintre principalele fonduri de capital privat din Europa Centrală și de Est (CEE) . Părțile au convenit să nu dezvăluie valoarea tranzacției.

Ciklum este un jucător global care lucrează cu branduri de top din peste 30 de țări. Prin această achiziție, compania combinată va deveni unul dintre cei mai mari furnizori de transformare digitală din regiunea CEE.

Echipa juridică a Dentons a fost coordonata de Partenerii Petr Zákoucký și Adam Mycyk și asociatul Vojtěch Novák. Echipa a inclus si pe asociații Michael Mráček, Anna Urbanová, Petr Műller, Radek Novák, Jan Sedlák, Justina Bodláková, Jan Tylš, Michal Pelikán, Tomáš Jonáš, Tomáš Syrový și Barbora Obračajová la Praga; partener Claudiu Munteanu Jipescu, counsel Argentina Rafail și Cristina Marcu, și Senior Associate Luiza Onofrei la București; counsel Linda Mendelová, asociații Jan Dulovic, Sona Kurillová și paralegalul Michal Distler din Bratislava.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here