IBA x IA | Art On-the-rise

Ideologist Art (IA) este o Galerie virtuală de artă contemporană românească – picturi abstracte cu Foiță de Aur Pur și Argint, galerie lansată de două Creatoare emergente, femei și surori, Cristina și Magdalena Stăicuț, în luna Septembrie 2023.

Pasionate de frumos și de arta contemporană românească și internațională, Cristina și Magdalena Stăicuț pictează abstractizând forme, trăiri, simboluri și străluciri ale universului lor creând o realitate vizuală idilică, în care elemente tradiționale primordiale – tempera și Aurul Pur devin inspirația și centrul universului artistic contemporan.

Jocul glam al formelor abstracte, bine conturate, și culorile îndrăznețe amplifică strălucirea metalului prețios, seducând privitorul. Un concept artistic original ce se adresează pasionaților de frumos, glamour, artă și sustenabilitate.

Sustenabilitatea este aspectul cheie în lucrările lor de artă. În tot ceea ce fac, promovând dezvoltarea durabilă ca singura bază solidă pentru crearea de valoare pe termen lung. Sustenabilitatea este forța determinantă din spatele tuturor achizițiilor și utilizării responsabile a materiilor prime și a grijii lor constante pentru ARTĂ, oameni, planetă și întreaga societate.

“Sunem deosebit de onorate să întâmpinăm invitații de prim rang ai lumii juridice mondiale într-o atmosferă celestă, cu expoziția de artă contemporană românească abstractă, cu Foiță de Aur Pur – “Art On-the-rise”, în seara Galei IBA Mid-Year Meetings & Bar Leaders Conference de la București, România. Vom aduce strălucirea aurului în Foaierul Salonului de Recepție al Palatului Parlamentului oferind astfel un regal de Culoare, AUR și ARTĂ sustenabila românească.” Cristina & Magdalena Stăicuț | Ideologist Art (IA)