Clifford Chance Badea recruteaza un nou avocat, fost Counsel la Gide Loyrette Nouel

Clifford Chance Badea, biroul local al celei mai mari case de avocatura din lume, si-a extins si consolidat echipa de management prin recrutarea unui nou avocat pe pozitia de Counsel.

Loredana Ralea (foto) s-a alaturat echipei Clifford Chance Badea incepand cu 1 martie. Anterior, ea a ocupat pozitia de Counsel la Gide Loyrette Nouel (iulie 2013 – februarie 2014; incepand cu 1 februarie 2014, biroul din Bucuresti al Gide Loyrette Nouel a devenit o firma independenta de avocatura care opereaza sub numele de Leroy si Asociatii SCA). Inainte de a fi recrutata de Gide Loyrette Nouel, Loredana Ralea a fost Senior Associate (septembrie 2001 – ianuarie 2008), respectiv Partener (ianuarie 2008 – mai 2013) in cadrul CMS Cameron McKenna.

Cu o experienta de peste 15 ani in avocatura, Loredana s-a specializat in drept corporativ si drept comercial. De-a lungul carierei, a fost implicata in proiecte ample de fuziuni si achizitii, guvernare corporativa, dreptul muncii, reglementarea institutiilor financiare si in industria asigurarilor. A acordat asistenta juridica in tranzactii, precum si cu privire la aspecte variate legate de activitatea curenta a unor clienti din industrii importante, incluzand sectorul financiar – bancar, sectorul bunurilor de consum, energie, turism. A absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universitatii Bucuresti (1994) si este membru in Baroul Bucuresti.

In ultimii ani, am avut ocazia sa ne intalnim cu Loredana de cealalta parte a mesei de negocieri, in tranzactii de referinta”, spune Nadia Badea, Partener. „Am apreciat intotdeauna profesionalismul si expertiza de care a dat dovada, iar astazi ne bucuram sa ii uram bun venit in echipa Clifford Chance Badea. Este, fara indoiala, o recrutare valoroasa pentru casa noastra de avocatura, aducand un plus de experienta care sa consolideze echipa, dar si o personalitate puternica, orientata in permanenta catre nevoile si interesele clientului”, adauga Partenerul Clifford Chance.

Pentru mine, avocatii de la Clifford Chance Badea au fost intotdeauna parteneri interesanti de dialog, care m-au provocat adesea in proiectele pe care am colaborat”, spune Loredana Ralea. „Intr-o piata din ce in ce mai competitiva, rigoarea profesionala si performanta devin criterii de selectie esentiale nu doar in zona de business, ci si in cea de recrutare, de ambele parti. Sunt onorata ca profilul meu se incadreaza in strategia partenerilor Clifford Chance Badea si, totodata, motivata sa ma ridic la nivelul asteptarilor si obiectivelor fixate”, adauga avocata.