Roxana Dudău se alătură biroului Wolf Theiss din București în calitate de Partener și coordonator al practicii de Real Estate & Construcţii

Bucureşti, 5 septembrie 2022 – Biroul din România al firmei regionale de avocatură Wolf Theiss urează bun venit noului său partener, Roxana Dudău. Începând cu 1 septembrie 2022, Roxana va coordona și se va concentra pe dezvoltarea în continuare a practicii de Real Estate & Construcţii din România și din alte jurisdicții Wolf Theiss.

Roxana Dudău este un practician recunoscut în domeniul imobiliar, aducând o experiență de peste douăzeci de ani ca avocat de afaceri. De-a lungul carierei sale, a asistat juridic investitori străini strategici activi în domeniile retail și construcții, în legătură cu intrarea și extinderea lor pe piața din România. De asemenea, a oferit consultanță băncilor și fondurilor de investiții, precum și investitorilor români în diverse tipuri de tranzacții care acoperă o serie de clase de active pe piața românească (de exemplu: birouri, retail și depozite industriale). Roxana a consiliat, de asemenea, investitori mari din sectoarele auto și aerospațial în ceea ce privește investițiile lor greenfield în România.

Suntem foarte încântați că Roxana se alătură echipei Wolf Theiss și va coordona practica noastră de Real Estate & Construcţii din România, un domeniu care devine din ce în ce mai important pe această piață. Am deplină încredere că ea va consolida dezvoltarea practicii de Real Estate & Construcţii, atât la nivel local, cât și în întreaga regiune CEE / SEE„, a declarat Bryan W. Jardine, Managing Partner al biroului Wolf Theiss din Bucureşti.

Îi urăm un bun venit călduros Roxanei în echipa Wolf Theiss din București. Recrutarea Roxanei subliniază angajamentul firmei de a dezvolta o practică regională preeminentă în domeniul Real Estate & Construcţii. Avem capacitatea și expertiza necesare, iar obiectivul nostru este de a continua să dezvoltăm abilităţile în domeniul Real Estate & Construcţii în beneficiul clienților noștri – noi și existenți – dintr-o gamă largă de industrii„, a declarat Erik Steger, Partener și coordonator al practicii regionale de Real Estate & Construcţii din cadrul Wolf Theiss.

Înainte de a se alătura Wolf Theiss, Roxana a fost Partener Asociat la Băncilă, Diaconu și Asociații (o firmă membră a Ernst & Young Global Ltd și parte a rețelei globale EY Law), unde a coordonat departamentul de Real Estate al firmei și biroul german din cadrul EY România. Anterior, Roxana a făcut parte din echipa Noerr România timp de peste 17 ani, coordonând, de asemenea, Departamentul de Real Estate & Construcții al Noerr în calitate de Partener Asociat.

Roxana deţine o diplomă de licență de la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi (1998) și o diplomă de Masterat de la Universitatea Constance, Germania (2003). De asemenea, a urmat studii postuniversitare la Facultatea de Litere a Universității Constance, Germania (2001). În 1999, a fost admisă în Baroul Iaşi, iar în 2004 în Baroul Bucureşti.

Traversez o perioadă foarte interesantă pentru cariera mea. Sunt nerăbdătoare să contribui la dezvoltarea şi evoluţia biroului Wolf Theiss din Bucureşti şi sunt încântată de această nouă provocare, în calitate de coordonator al practicii sale de Real Estate & Construcţii pe o piaţă extrem de dinamică şi competitivă. Am întâlnit deja echipa locală şi vom porni împreună într-o călătorie entuziastă, cu o destinație clară – succesul viitor al Wolf Theiss”, a declarat Roxana Dudău, Partener şi coordonator al practicii de Real Estate & Construcţii în cadrul biroului Wolf Theiss din Bucureşti.

Despre Wolf Theiss

Fondată în 1957, Wolf Theiss este una dintre cele mai importante firme de avocatură din Europa Centrală și de Sud-Est (CEE/SEE). Ne-am construit reputația pe baza unor cunoștințe locale de neegalat, susținute de capacități internaționale puternice. Cu 362 de avocați în 13 țări, peste 80% din activitatea firmei implică reprezentarea transfrontalieră a clienților internaționali.

În Albania, Austria, Bosnia şi Herţegovina, Bulgaria, Croaţia, Cehia, Ungaria, Polonia, Romînia, Serbia, Slovacia, Slovenia şi Ucraina, Wolf Theiss reprezintă companii industriale, comerciale și de servicii locale și internaționale, precum și bănci și companii de asigurări. Combinând dreptul și afacerile, Wolf Theiss dezvoltă soluții complete și constructive pe baza cunoștințelor juridice, fiscale și de afaceri.