NNDKP asistă International Game Technology PLC (IGT) în legătură cu achiziția iSoftBet

București, 8 septembrie 2022:  Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP) a asistat cu succes International Game Technology PLC (IGT), unul dintre liderii globali în industria de gaming, în cadrul unei tranzacții multijurisdicționale privind achiziția iSoftBet, furnizor de jocuri online și agregator de conținut. Tranzacția a vizat jurisdicțiile Cipru, Cehia, Malta, România și Marea Britanie, având o valoare totală de aproximativ 160 de milioane de euro.

NNDKP a acordat asistență juridică în legătură cu  aspectele de drept român privind entitatea locală și a fost implicată în toate etapele tranzacției, de la efectuarea analizei de due diligence și negocierea documentației aferente, până la finalizarea cu succes a acesteia și înregistrarea transferului de părți sociale la autoritatea competentă.

Echipa de bază a NNDKP implicată în proiect a fost alcătuită din Răzvan Vlad, Partener, Practica de Corporate/M&A, și Vlad Anghel, Asociat Senior în cadrul aceleiași practici, care au colaborat cu o echipă mixtă de avocați din firmă cu privire la diferite aspecte de interes pentru tranzacție.

NNDKP își reafirmă angajamentul de a acorda asistență clienților din industria de gaming, un domeniu foarte dinamic care ne stimulează să regândim felul în care se desfășoară în mod tradițional tranzacțiile M&A. Dorim să mulțumim echipei IGT pentru oportunitatea de a contribui la un proiect ambițios ce va consolida prezența pe piață și capabilitățile Grupului IGT. Mulțumim, de asemenea, colegilor de la Wachtell, Lipton, Rosen & Katz, care au acționat ca Global Legal Counsel pentru IGT, și echipei Firon Bar Nir, consultanții juridici ai vânzătorului, pentru o colaborare excelentă pe toată durata tranzacției”, a declarat Răzvan Vlad, Partener în cadrul practicii de Corporate/M&A, NNDKP.

***

Despre NNDKP:

Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (”NNDKP”) este promotor al avocaturii de afaceri în România de peste 30 de ani, fiind recunoscută ca un pionier al pieței de profil locale.

NNDKP oferă servicii de avocatură și consultanță fiscală complete companiilor active în diverse sectoare ale industriei. De-a lungul celor peste trei decenii de activitate, avocații NNDKP au oferit asistență juridică și reprezentare în tranzacții și proiecte reper pentru evoluția comunității de afaceri din România, inclusiv în domenii inovatoare, considerate încă de nișă și care au implicat atât companii internaționale, cât și antreprenori locali.

Firma reprezintă România în unele dintre cele mai importante asociații profesionale la nivel internațional – Lex Mundi, World Services Group, International Attorneys Club – şi este membru fondator al SEE Legal. NNDKP este clasată în mod constant pe primele poziţii în toate ariile de practică de către Chambers & Partners, Legal500 şi IFLR1000.

NNDKP este de șase ori câștigătoarea prestigiosului premiu „Firma de avocatură a anului în România” la gala premiilor Chambers Europe, care i-a fost acordat în anii 2022, 2021, 2017, 2013, 2012 și 2009.